طرز تهیه ترشی لیته سریع

طرز تهیه ترشی لیته سریع طرز تهیه ترشی لیته با رب گوجه طرز تهیه ترشی لیته مخلوط قرمز ترشی لیته چرخ شده طرز تهیه ترشی لیته بوشهری طرز تهیه ترشی لیته درشت طرز تهیه ترشی لیته بامیه

ترشی لیته یکی از ترش های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته سریع در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترشی لیته سریع
بادمجان۱ کیلوگرم
هویج۲ عدد
فلفل تند۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۱ بوته
نعناع۱ دسته کوچک
جعفری۱ دسته کوچک
ترخون۲ برگ
سرکه و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی لیته سریع

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیته خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت درشت خرد می کنیم. فلفل دلمه ای را از وسط نصف می کنیم.

مرحله دوم

تخمه های و قسمت های اضافی فلفل دلمه ای خارج کرده و آنرا نیز به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه فلفل تند را نیز به صورت درشت خرد می کنیم. اگر بخواهیم طعم تندی فلفل کمتر شود، بهتر است که تخمه های فلفل را خارج کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم، سپس پوست حبه های سیر را می گیریم. در ادامه سبزی ها را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه مواد ترشی را درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که می توانیم مواد ترشی را با میکسر یا غذساز هم میکس کنیم ولی اگر دوست دارید مواد ترشی را زیر دندان حس کنید، حتما از چرخ گوشت استفاده کنید. در ادامه مواد چرخ شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا یک قاشق چایخوری نمک به همراه ۱ لیوان سرکه اضافه کرده و با مواد ترشی ترکیب می کنیم و اجازه می دهیم ترشی به مدت یک ساعت استراحت کند تا قوام آن مشخص شود. بعد از یک ساعت ترشی را تست می کنیم.

مرحله ششم

اگر نمک و سرکه آن اندازه بود که می توانیم آنرا درون ظرف بریزیم. ولی اگر سرکه و نمک کم بود، مجددا کمی نمک و سرکه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت دیگر استراحت کند تا قوام آن مشخص شود.

مرحله هفتم

دلیل این کار این است که بادمجان، نمک و سرکه را به خودش جذب می کند و اگر یک ساعت صبر نکنیم، زمانی که ترشی را درون ظرف بریزیم، زمان استفاده متوجه خواهیم شد که سرکه و نمک ترشی کم بوده است.

مرحله هشتم

پس از اینکه ترشی را درون ظرف ریختیم، درب ظرف را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۱ هفته تا ۱۰ روز ترشی ما آماده است. اگر بخواهیم ترشی را فوری استفاده کنیم، باید مواد را چند دقیقه درون سرکه بجوشانیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.