طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای برای شب یلدا با طعم بسیار عالی
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها خاص و بسیار جذاب ایرانی است که برای پذیرایی در شب یلدا استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه نان بلژیکی، یک نان جدید و پنبهای برای صبحانه!
طرز تهیه نان بلژیکی نان بلژیکی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این نان فانتزی خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی …
طرز تهیه باسلوق
باسلوق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به عنوان یک شیرینی مناسبتی بیشتر در مناسبت های خاص مثل عید نوروز و شب یلدا درست می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه با ژلاتین درست می شود حالتی ژله ای دارد و به دلیل اینکه خیلی راحت می توانیم آنرا بخوریم، نام دیگر آن راحت الحلقوم است. این شیرینی خوشمزه در گذشته فقط با رنگ زرد کمرنگ درست می شده است ولی امروز با رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق گردویی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم باسلوق | |
نشاسته | ۲ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۳ لیوان |
گلاب | ½ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱ لیوان |
طرز تهیه باسلوق
مرحله اول
برای تهیه باسلوق خوشمزه ابتدا نشاسته را به همراه ۱ لیوان آب داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه آنرا کنار می گذاریم. پس از گذشت این زمان آب و نشاسته را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه شکر به کاسه حاوی نشاسته اضافه می کنیم و مجددا مواد را با همزن دستی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کاسه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.
مرحله سوم
در همین حین پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب با هم ترکیب می کنیم، سپس به روش بنماری روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین به طور کامل حل شود، سپس به کاسه حاوی نشاسته اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد یکدست شدند، وانیل را به همراه گلاب اضافه می کنیم و مواد را به سرعت هم می زنیم تا مواد به غلظتی سفت از فرنی برسد. حالا داخل ظرف مناسب یک پلاستیک پهن می کنیم و روی آن پودر نارگیل می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا ه اندازه یک نارنگی کوچک از مایه باسلوق را روی پودر نارگیل می ریزیم می ریزیم و آنرا می غلطانیم تا کاملا گرد شود و خودش را بگیرد، سپس یک مغز گردو روی ان قرار می دهیم، سپس باسل.وق ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.
- منبع :
- javanpaz