طرز تهیه باسلوق انار

فیلم طرز تهیه باسلوق انار راحت الحلقوم با آب انار طرز تهیه باسلوق رنگی با ژله

باسلوق انار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای شب یلدا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق انار ژله ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم  باسلوق انار
نشاسته گندم½ لیوان
شکر½ لیوان
ژله اناریک بسته
آب سردیک و نیم لیوان
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار کافی
گلاب۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰ گرم

طرز تهیه باسلوق انار

مرحله اول

برای تهیه باسلوق انار خوشمزه ابتدای کار یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس نشاسته گندم، پودر ژلاتین و آب سرد را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یک دست شود.

مرحله دوم

حالا پودر ژله انار و شکر را به مخلوط نشاسته اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مدام هم می زنیم تا مواد ته نگیرد، وقتی جوش آمد، کره را به همراه گلاب درون مایه باسلوق می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی نشاسته پخت و مایه باسلوق به غلظت مطلوب رسید، آنرا از روی حرارت بر میداریم. حالا قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم، سپس آنرا خیس می کنیم و آب اضافی درون قالب را خارج می کنیم تا باسلوق به آن نچسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه باسلوق را درون قالب مرطوب شده می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم باسلوق ها به مدت ۵ تا ۸ ساعت درون یخچال بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت ۸ ساعت باسلوق را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با چاقو اطراف باسلوق را از دیواره قالب جدا می کنیم تا رها شود، سپس به فرم و اندازه های دلخواه برش می زنیم. در ادامه درون یک بشقاب مقداری پودر نارگیل می ریزیم، سپس باسلوق ها را درون پودر نارگیل می غلطانیم.

مرحله ششم

در نهایت وقتی پودر نارگیل به باسلوق ها چسبید درون ظرف مورد نظر بچینید، سپس برای تزئین می توانید روی آنها پودر پسته یا دانه های انار بریزید. در ادامه این باسلوق های خوشمزه را در کنار خانواده با چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.