طرز تهیه پاستیل به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستیل ساده

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز طرز تهیه پاستیل خانگی با نوشابه طرز تهیه پاستیل قلبی طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله فیلم طرز تهیه پاستیل خانگی بدون قالب طرز تهیه پاستیل شکری طرز تهیه پاستیل مات

پاستیلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در میان کودکان دارای محبوبیت زیادی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم پاستیل
پودر ژله آلوورا۱ بسته
پودر ژله رنگی۳ بسته
پودر ژلاتین۸ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۴ قاشق غذاخوری
آب جوش۲ پیمانه
شیر½ پیمانه

طرز تهیه پاستیل ساده

مرحله اول

برای تهیه پاستیل ساده و خوشمزه ابتدا هر کدام از پودرهای ژله را درون یک کاسه می ریزیم، سپس به هرکدام ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله به هر کدام از کاسه ها ۱ قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه به هر کدام از کاسه ها نصف لیوان آب جوش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا شیر را به ژله آلوورا اضافه می کنیم، سپس کاسه ها را روی بخار آب به روش بن ماری قرار داده و مواد را هم می زنیم تا به طور کامل درون آب حل شوند. در ادامه یک قالب سیلیکونی مناسب را با روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دو سوم قالب ها را با ژله های رنگی پر می کنیم، سپس قالب را درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه که پاستیل خودش را گرفت، قالب را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قسمت خالی قالب ها را با ژله آلوورای شیری پر می کنیم و مجددا درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. حالا باید اجازه دهیم قالب به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر درون فریزر بماند تا پاستیل ها کاملا سفت شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج می کنیم، سپس پاستیل ها را به آرامی از قالب خارج می کنیم. برای نگهداری طولانی مدت پاستیل ها بهتر است آنها را درون ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنیم.

نکات طرز تهیه پاستیل

چرا پاستیل من کشدار نمی شود؟

یکی از مشکلاتی که هنگام درست کردن پاستیل خانگی ممکن است پیش بیاید، این است که پاستیل ها پس از آماده شدن کشدار نشوند. دلیل این مشکل این است که در تهیه پاستیل از گلوکز استفاده نشده است، توجه داشته باشید که به راحتی در منزل با این آموزش می توانید گلوکز خانگی درست کنید.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.