طرز تهیه کوکی کاسترد به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی کاسترد به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی کاسترد کوکی کاسترد یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش عطر است که ماندگاری بالایی دارد و از آن می‌توانید به عنوان یک میان وعده مناسب، سالم و مقوی استفاده …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده صبحانه به روش تابه ای

طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده صبحانه به روش تابه ای

طرز تهیه پنکیک خوشمزه برای تهیه پنکیک، ابتدا تخم‌مرغ، وانیل و شکر را در کاسه‌ای مخلوط کرده و شیر و روغن مایع را اضافه می‌کنیم. پس از مخلوط کردن مواد، آرد الک …

طرز تهیه چیز کیک باقلوا

طرز تهیه چیز کیک باقلوا طرز تهیه چیز کیک با خمیر یوفکا کیک باقلوا با خمیر یوفکا

چیز کیک باقلوا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک باقلوا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک باقلوا
خمیر یوفکای باقلوا۱۰ عدد
کره۶۰ گرم
شکر۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم لایه اول
مغز پسته۱٫۵ لیوان
پودر قند۳ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم لایه پنیری
پنیر کوآرک۵۰۰ گرم
پنیر لبنه۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شیر۱ استکان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
وانیل شکری۵ گرم
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت
شکر½ لیوان
آب½ لیوان
لیمو ترش تازه۱ اسلایس

طرز تهیه چیز کیک باقلوا

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک باقلوای خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن شربت می رویم، برای این منظور شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب و اسلایس لیمو ترش را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. زمانی که شربت جوش آمد اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یک قالب کمربندی مناسب انتخاب کرده و آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس مقداری کره روی خمیر یوفکا رومال می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را از وسط تا کرده و به صورتی که کف و دیواره های آن پوشیده شود درون قالب فیکس می کنیم. در ادامه روی خمیر را با مقداری کره رومال کرده و مقداری شکر روی آن می ریزیم، سپس لایه ها را به همین صورت ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیرهای اضافی را که از سطح قالب بیرون زده اند را با قیچی برش زده و درون قالب قرار می دهیم. حالا به سراغ درست کردن لایه اول می رویم، برای این منظور مغز پسته را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس به همراه پودر قند به مغز پسته می افزاییم. در ادامه مخلوط مغز پسته را روی خمیر درون قالب ریخته و با پشت لیوان به خوبی فشرده و منسجم می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به سراغ درست کردن لایه پنیری می رویم، برای این منظور پنیر لبنه را به همراه پنیر کوآرک، خامه صبحانه و شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ، وانیل شکری و نشاسته ذرت به کاسه افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه پنیری یکدست شود. حالا مایه پنیری را روی لایه اول ریخته سپس قالب را چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم.

مرحله نهم

زمانی که هوا و حباب های اضافی بین مایه پنیری از بین رفت، قالب را طبقه وسط فر گذاشته و یک کاسه آب جوش طبقه پایین فر می گذاریم، سپس اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل خنک شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و شربت خنک شده را به آرامی روی قسمت های باقلوایی چیز کیک می ریزیم.

مرحله یازدهم

حالا قالب را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۵ تا ۶ ساعت استراحت کند. پس از گذشت این زمان مقداری مغز پسته را با شربت مخلوط کرده و روی لایه پنیری می ریزیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.