طرز تهیه کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کرم کارامل کرم کارامل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن به کشور فرانسه تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی , دستور پخت دسر کاسترد شکلاتی

دسر کاسترد شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم دسر کاسترد
کاسترد۴ قاشق غذاخوری
شیر۲ لیوان
شکر½ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
بیسکویت پتی بور۱ بسته
مواد لازم دسر شکلاتی
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو½ لیوان
شکر½ لیوان
شیر۲ لیوان

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کاسترد شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار دسر کاسترد را آماده می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه شکر، زعفران دم کرده و کاسترد درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی هم می زنیم.

مرحله دوم

زمانی که مواد درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و روی قابلمه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا برای دسر شکلاتی شیر را به همراه شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت درون یک قابلمه جداگانه ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت پیوسته هم می زنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید حرارت همواره ملایم باشد تا نشاسته ذرت کاملا پخته و بوی خامی آن از بین برود. حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و دو لایه بیسکویت پتی بور درون یک ظرف مناسب می چینیم و یکی در میان مایه دسر را روی آنها می مالیم.

مرحله پنجم

حالا دسر را به دلخواه با پودر نارگیل تزیین کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت و خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را از یخچال خارج کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.