طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی
دسر کاسترد شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر کاسترد | |
کاسترد | ۴ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
مواد لازم دسر شکلاتی | |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ½ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کاسترد شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار دسر کاسترد را آماده می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه شکر، زعفران دم کرده و کاسترد درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانی که مواد درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و روی قابلمه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا برای دسر شکلاتی شیر را به همراه شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت درون یک قابلمه جداگانه ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت پیوسته هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید حرارت همواره ملایم باشد تا نشاسته ذرت کاملا پخته و بوی خامی آن از بین برود. حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و دو لایه بیسکویت پتی بور درون یک ظرف مناسب می چینیم و یکی در میان مایه دسر را روی آنها می مالیم.
مرحله پنجم
حالا دسر را به دلخواه با پودر نارگیل تزیین کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت و خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را از یخچال خارج کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.