طرز تهیه شیرینی بیسکویتی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه شیرینی زبان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که در گذشته به عنوان یک شیرینی مجلسی شناخته می شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کیک شکلاتی موزی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شکلاتی موزی کیک شکلاتی موزی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی
شیرینی بیسکویتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بیسکویتی | |
شکلات تخته ای | ۲۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
گردو | ½ فنجان |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه قنادی | ۱ پیمانه |
مواد لازم لایه دوم | |
شیر | ۱٫۵ لیوان |
آب سرد | ½ لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار لایه اول را آماده می کنیم، برای این منظور شکلات را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس خامه قنادی را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانی که خامه قنادی فرم گرفت، هم زدن را متوقف کرده، سپس پنیر ماسکارپونه را نیز با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا بافت آن باز شود، سپس خامه قنادی را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا پودر کاکائو را به کاسه حاوی شکلات بنماری شده اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب شود. در ادامه شکلات بنماری شده را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا بیسکویت پتی بور را خرد کرده و به همراه مغز گردو خرد شده به کاسه می افزاییم و به خوبی مخلوط کرده و درون قالب کمربندی را با سلفون می پوشانیم، سپس مواد بیسکویتی را درون قالب ریخته و صاف و یکدست می کنیم.
مرحله پنجم
حالا قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این مدت به سراغ درست کردن لایه دوم می رویم، برای این منظور ژلاتین را درون آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم.
مرحله ششم
حالا شیر را به همراه پودر کاکائو و شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا پودر کاکائو و شکر کاملا حل شوند، سپس چند قاشق از شیر کاکائو را با خامه مخلوط کرده تا هم دما شوند.
مرحله هفتم
در ادامه خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خامه کاملا حل شود. حالا ژلاتین را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و پس از خنک شدن به آرامی روی لایه اول درون قالب می ریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله مجددا قالب را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی بیسکویتی به مدت ۳ ساعت دیگر درون یخچال بماند تا لایه دوم کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان شیرینی را تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik