طرز تهیه سس شکلاتی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سس شکلاتی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سس شکلاتی سس شکلاتی یکی از انواع سس های مخصوص شیرینی پزی است که برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مافین هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مافین هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مافین هویج مافین هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان بربری ساده به روش نانوایی با طعم و رنگ عالی

طرز تهیه نان بربری ساده به روش نانوایی با طعم و رنگ عالی

طرز تهیه نان بربری به روش نانوایی نان بربری یکی از نان های بسیار خوشمزه و دوست داشتنی در میان ایرنیان است که به طور معمول برای عصرانه و صبحانه سرو می …

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی بدون فر طرز تهیه شیرینی گردویی و نارگیلی طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی طرز تهیه شیرینی گردویی با پیمانه طرز تهیه شیرینی گردویی با سفیده طرز تهیه شیرینی گردویی قزوینی طرز تهیه شیرینی گردویی بازاری شیرینی گردویی آسان

شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی گردویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گردویی
پودر گردو۱ پیمانه
مغز گردو۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ۱ پیمانه
شکر۱ و ¼ پیمانه
خرده کیک½ پیمانه
سرکه۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین¼ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گردویی خوشمزه در ابتدای کار پودر گردو را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خرده کیک را به همراه شیر به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه مواد درون کاسه را هم زده و ۲ مرتبه چرخ می کنیم تا مایه شل حاصل شود. حالا مایه کوکی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و با قاشق چوبی به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

در ابتدا مایه شل تر شده و پس از هم زدن مداوم حالت کش داری پیدا می کند. زمانی که مایه بخار کرد بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید مایه درون قابلمه نجوشد در حد گرم شدن کفایت می کند.

مرحله چهارم

زمانی که قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشتیم، فورا سرکه، جوش شیرین و وانیل را به قابلمه افزوده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا اجازه می دهیم مایه کوکی در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. زمانی که مایه کوکی کاملا با دمای محیط یکی شد، آنرا درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ساده می ریزیم و سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا مایه کوکی را با فاصله از هم درون سینی پایپ کرده و روی آنها مقداری مغز گردو خرد شده می ریزیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این مدت، زمانی که روی کوکی ها ترک برداشت، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.