طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه پاستیل به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستیل به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستیل ساده پاستیلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در میان کودکان دارای محبوبیت زیادی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه دسر ماست و آناناس مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر ماست و آناناس مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر ماست و آناناس دسر ماست و آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه سوتلاچ

طرز تهیه سوتلاچ با فر طرز تهیه سوتلاچ نی نی سایت طرز تهیه سوتلاچ ساده طرز تهیه سوتلاچ با خامه طرز تهیه سوتلاچ بدون فر فیلم طرز تهیه سوتلاچ سوتلاچ چیست طرز تهیه سوتلاچ با آرد برنج

سوتلاچ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که برای افطار در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوتلاچ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم سوتلاچ
شیر۴ لیوان
آب۲ لیوان
شکر۱ لیوان
برنج۱ فنجان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
گلاب½ فنجان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم

طرز تهیه سوتلاچ

مرحله اول

برای تهیه سوتلاچ خوشمزه در ابتدای کار برنج را می شوییم و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب بماند تا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

حالا برنج را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا برنج پخته و له شود. زمانی که برنج شفته شد، شیر و شکر را به همراه نشاسته ذرت و وانیل به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم شیر برنج بجوشد تا به قوام برسد، سپس گلاب و خامه را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

در ادامه سوتلاچ را درون ظرف های مقاوم در برابر حرارت ریخته و درون سینی فر می چینیم، سپس تا یک سوم ظرف ها درون سینی آب جوش می ریزیم و طبقه وسط فر گذاشته تا سوتلاچ ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی سوتلاچ ها طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سوتلاچ ها را به دلخواه با پودر پسته، پودر فندق و گل محمدی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.