طرز تهیه بیسکویت کنجدی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه قرابیه وانیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه وانیلی قرابیه وانیلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی ترد و سبک دارد و خیلی راحت و سریع میتوانید این شیرینی خوشمزه را پخته و …
طرز تهیه قرابیه ارده به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه ارده قرابیه ارده یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که عطر و طعم فوق العادهای دارد، این شیرینی با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود و بافت …
طرز تهیه بیسکویت کنجدی
بیسکویت کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت کنجدی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت کنجدی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر دانه ریز | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۴۰ گرم |
آرد سفید | ۱۶۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه بیسکویت کنجدی
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت کنجدی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر دانه ریز و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا ذرات شکر تقریبا حل شوند، سپس ۱ قاشق غذاخوری کنجد به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا کنجد درون مایه پخش شود.
مرحله سوم
حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر به دست آمده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با کمک ورنه آنرا به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را با کاتر دلخواه قالب زده و درون سینی می چینیم.
مرحله پنجم
در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته تا بیسکویت ها به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم بیسکویت ها خنک شوند. نوش جان.
- منبع :
- barane78