طرز تهیه شربت نعنا به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه اسموتی بادام شکلات ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه اسموتی بادام شکلات اسموتی بادام شکلات یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود و همچنین بسیار مقوی می باشد، برای …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه هات چاکلت هات چاکلت یکی از انواع نوشیدنی های گرم بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه شربت نعنا
شربت نعنا یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و پرخاصیت است که برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت نعنا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای شربت نعنا | |
نعنا | ۵۰۰ گرم |
آب | ۴ لیوان |
شکر | ۱ کیلوگرم |
رنگ خوراکی سبز (اختیاری) | ۳ قطره |
آب لیمو ترش تازه | برای سرو |
طرز تهیه شربت نعنا
مرحله اول
برای تهیه شربت نعناع خوشمزه در ابتدای کار نعنا را می شوییم و روی یک پارچه نخی تمیز پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. حالا آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود، سپس در بین جوشیدن اطراف قابلمه را با یک فرچه مرطوب تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند. حالا نعناع را به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که شربت به غلظت رسید نعنا را به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم و به دلخواه رنگ خوراکی سبز را اضافه می کنیم. حالا درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم نعنا به مدت ۲۰ دقیقه درون شربت بجوشد.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و درب آنرا با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه گذاشته و اجازه می دهیم شربت نعناع به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان شربت نعنا را از صافی رد می کنیم تا برگ های نعناع جدا شوند. در نهایت مقداری از شربت نعنا را به همراه آب لیمو ترش تازه درون یک لیوان مناسب ریخته و با آب خنک سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mahnazjafarii66