طرز تهیه کیک شیر داغ و هل مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه خرمایی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه خرمایی کلوچه خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کیک هلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک هلو کیک هلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کیک شیر داغ و هل
کیک شیر داغ و هل یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیر داغ و هل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک شیر داغ و هل | |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ¾ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
طرز تهیه کیک شیر داغ و هل
مرحله اول
برای تهیه کیک شیر داغ و هل خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه شیر را به همراه پودر هل درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم شیر گرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم.
مرحله سوم
زمانی که مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شد، روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس شیر گرم را کم کم به کاسه می افزاییم و با سرعت العمل بالا هم می زنیم تا تخم مرغ پخته نشود.
مرحله چهارم
حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله پنجم
در این مرحله درون قالب مورد نظرمان را با مقداری ارده چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود.
مرحله ششم
در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم تا کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد آنرا از قالب جدا کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mahnazjafarii66