طرز تهیه مارمالاد آلوچه به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مارمالاد آلوچه
مارمالاد آلوچه یکی از انواع مرباهای خوشمزه و متفاوت است که معمولا برای تزیین برخی از شیرینی ها از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد آلوچه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد آلوچه | |
آلوچه شیرین یا ملس | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
طرز تهیه مارمالاد آلوچه
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد آلوچه خوشمزه در ابتدای کار آلوچه های شیرین را به خوبی می شوییم و به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا آلوچه ها کاملا پخته و نرم شوند.
مرحله دوم
زمانی که آلوچه ها کاملا نرم شدند، آنها را با گوشتکوب کمی می کوبیم تا گوشت آنها از هسته جدا شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا آبکش را روی یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله آلوچه پخته شده را درون آبکش ریخته و با گوشتکوب یا دست به خوبی ورز می دهیم تا هسته و پوست آلوچه ها جدا شود. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا مارمالاد پخته شود.
مرحله چهارم
در صورت دلخواه می توانید مقداری رنگ خوراکی به قابلمه اضافه کرده تا در نهایت مارمالاد خوش رنگ تری داشته باشیم. زمانی که مارمالاد پخته شد اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. نوش جان.
- منبع :
- saeedeh__cook
مطالب پربازدید از سراسر وب
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- مدل مقنعه حجاب عروس فوق العاده شیک؛ با این مدلها با حجاب بدرخشید!
- مدل رنگ مو صورتی فوق العاده جذاب؛ با این رنگ مو در مهمانی ها بدرخشید!
- مدل ناخن سبز شیک فوق العاده شیک و جذاب؛ ایده های جدید و خاص!
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!