طرز تهیه خاگینه هویج

طرز تهیه خاگینه هویج بدون فر طرز تهیه خاگینه هویج تبریز طرز تهیه خاگینه هویج رولتی طرز تهیه خاگینه هویج با فر طرز تهیه خاگینه هویج با شیره انگور خاگینه هویج نی نی سایت خاگینه هویج تو پر

خاگینه هویج یکی از انواع شیرینی های مغزدار خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم خاگینه هویج
تخم مرغ۴ عدد متوسط
هویج۳ عدد متوسط
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
ماست شیرین۵ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق مرباخوری
آرد۲ لیوان
گلاب۳ قاشق غذاخوری
شربت باربه مقدار کافی
مواد لازم مغز خاگینه
گردو۱۰ عدد
پودر دارچین۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خاگینه هویج

مرحله اول

برای تهیه خاگینه هویج خوشمزه در ابتدای کار هویج ها را شسته و به صورت ریز رنده می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم تا آب اضافی هویج خارج شود. حالا تخم مرغ ها را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ ها را با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود، سپس ماست را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه ۳ مرتبه الک کرده و یکباره به کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه خاگینه یکدست و یکنواخت شود. حالا درون تابه رژیمی را با مقداری روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم گذاشته و تابه را روی آن قرار می دهیم تا تابه کاملا گرم شود، سپس هویج رنده شده را به همراه گلاب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نیمی از مایه خاگینه را درون تابه می ریزیم، سپس با لیسک کاملا پخش می کنیم و اجازه می دهیم یک طرف آن کمی سرخ شود و خودش را بگیرد. حالا مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا مخلوط مغز گردو و پودر دارچین را به صورت پخش روی مایه خاگینه ریخته و باقی مانده مایه خاگینه را روی مواد میانی می ریزیم تا مواد میانی را کاملا بپوشاند، سپس واشرهای تابه را جدا کرده و درب آنرا می بندیم.

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم یک طرف خاگینه کاملا پخته، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و پخته شود. زمانی که خاگینه کاملا پخته شد، شربت خنک شده را به صورت پخش روی آن می ریزیم و پس از مدتی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.