طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی چوروس شیرینی چوروس یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور اسپانیا است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه کیک نیش زنبور، یک کیک خاص و جذاب آلمانی

طرز تهیه کیک نیش زنبور، یک کیک خاص و جذاب آلمانی

طرز تهیه کیک نیش زنبور کیک نیش زنبور یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه مختلف تشکیل شده و طعمی متفاوت و عالی دارد این کیک خوش …

طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی

طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی , دستور پخت شیرینی کادایف فنجانی

شیرینی کادایف فنجانی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کادایف فنجانی
رشته کادایف۵۰۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
گردوبه مقدار کافی
مواد لازم شربت
شکر۳ لیوان
آب۴ لیوان
آب لیمو ترش تازه۵ قطره

طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کادایف فنجانی خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده و پس از گذشت ۱ تا ۲ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شربت کاملا خنک شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس با روغن مایع مخلوط می کنیم. حالا رشته های کادایف را درون سینی ریخته و مخلوط روغن و کره را روی آن ریخته و با دست رشته ها را از هم باز می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه یک دسته از رشته های کادایف را برداشته و درون یک فنجان متوسط فرو می بریم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا رشته های کادایف حالت فنجان را پیدا کنند. حالا گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری گردوی خرد شده روی رشته های کادایف ریخته و مجددا یک دسته از رشته های کادایف برداشته و روی گردو های خرد شده قرار می دهیم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا فنجان را درون سینی فر بر می گردانیم تا رشته های کادایف از آن خارج شود، سپس به همین ترتیب ادامه داده و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم روی رشته ها کاملا طلایی و برشته شوند.

مرحله هفتم

زمانی که روی رشته ها کاملا طلایی شدند، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی های کادایف خنک شوند، سپس شربت را به صورت پخش روی آنها ریخته و با پودر پسته و مغز گردو تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.