طرز تهیه شیرینی گل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی گل

طرز تهیه شیرینی گل , دستور پخت شیرینی گل

شیرینی گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی گل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گل
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع۱ لیوان
ماست½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
سرکه۱ قاشق مرباخوری
وانیل۵ گرم
بیکینگ پودر۱۰ گرم
آرد سمولینا½ لیوان
آردبه مقدار کافی
مواد لازم شربت
آب۳٫۵ لیوان
شکر۳٫۵ لیوان
لیمو ترش تازه¼ لیمو ترش

طرز تهیه شیرینی گل

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گل خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را به همراه اسلایس لیمو ترش درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت بجوشد.

مرحله دوم

پس از جوش آمدن شربت اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم شربت کاملا خنک شود. حالا به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور خمیر به دمای محیط رسیده را به همراه روغن درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس ماست را به همراه تخم مرغ، سرکه، وانیل و بیکینگ پودر به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس آرد سمولینا را به آرد می افزاییم و به خوبی هم می زنیم. در ادامه آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم حاصل شود.

مرحله پنجم

زمانی که خمیری نرم و یکدست حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می‌ کنیم. حالا فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده درون دست گرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به صورتی که بیش از حد نازک نشود باز می کنیم، سپس خمیر را با لیوان قالب زده و ۳ عدد خمیر را به صورتی که لبه های آنها روی هم قرار بگیرند کنار هم می گذاریم.

مرحله هفتم

در ادامه خمیرها را رول کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم، سپس ۱ بادام در مرکز خمیرها قرار داده و سینی را طبقه میانی فر می گذاریم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم شیرینی‌ ها درون فر بمانند تا کاملا پخته و برشته شوند. پس از پختن شیرینی ها سینی را از فر خارج کرده و زمانی که از حرارت اولیه آنها کاسته شد و شربت را به صورت پخش روی آنها می ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله شیرینی ها را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شربت به خورد آنها برود. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.