طرز تهیه رولت خرما به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه مرغ ترش ساده به روش شمالی با طعم عالی
طرز تهیه مرغ ترش ساده مرغ ترش یکی از خورش های سنتی گیلانی است که با مرغ و رب انار تهیه می شود. در این خورش از سبزی معطر دلال استفاده می …
طرز تهیه خورش نخود فرنگی به روش ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش نخود فرنگی خورش نخود فرنگی یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه رولت خرما
رولت خرما یکی از انواع رولت های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت خرما در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم رولت خرما | |
خرما | ۱ کیلوگرم |
کره | ۲۵ گرم |
پودر پسته | ¼ پیمانه |
خلال بادام | ¼ پیمانه |
کورن فلس پودر شده | ¼ پیمانه |
مواد لازم لایه دوم | |
بیسکویت پتی بور | ۲ بسته |
کره | ۵۰ گرم |
شیر عسلی | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس رولت | |
کره بادام زمینی | قاشق غذاخوری |
ارده | قاشق غذاخوری |
خامه قنادی | ۱ پیمانه |
طرز تهیه رولت خرما
مرحله اول
برای تهیه رولت خرما خوشمزه در ابتدای کار هسته خرماها را جدا کرده و به همراه پودر پسته، خلال بادام و کورن فلکس پودر شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه کره ذوب شده را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود، سپس خمیر به دست آمده را روی کاغذ روغنی گذاشته و به صورت مربع روی سطح آن پهن می کنیم.
مرحله سوم
حالا به سراغ درست کردن ردیف دوم رولت می رویم، برای این منظور بیسکویت پتی بور را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا پودر شود، سپس کره ذوب شده را به همراه شیر عسلی به غذاساز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه خامه را به همراه پودر دارچین، پودر هل و زنجبیل به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم تا مواد ردیف دوم خمیری شکل شوند، سپس آنرا روی یک کاغذ روغنی جداگانه ریخته و به اندازه خمیر خرما باز می کنیم.
مرحله پنجم
حالا لایه دوم را روی خمیر خرما گذاشته و با دست کمی فشار می دهیم تا لایه ها به هم بچسبند، سپس با کمک کاغذ روغنی رول کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا رولت کاملا خنک شود.
مرحله ششم
در این فاصله به سراغ درست کردن سس رولت می رویم، برای این منظور کره بادام زمینی را به همراه ارده و خامه قنادی درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا سس یکدست شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه رولت را از فریزر خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش می زنیم، سپس با مغزیجات دلخواه تزیین کرده و سس را به صورت پخش روی آن می ریزیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- samira__almalki