طرز تهیه کیک شیفون به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شیفون ساده
کیک شیفون ساده یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای خامه کشی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیفون ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک شیفون ساده | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۱ و ¼ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه سرخالی |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
شیر | ¼ پیمانه |
عصاره وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک شیفون ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک شیفون خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان روغن مایع را به همراه شیر به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را به کمک لیسک به صورت دورانی به یک جهت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و یک سیخ چوبی درون مایه کیک می چرخانیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته تا کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کاملا بپزد.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و روی توری بر می گردانیم. در نهایت کیک را برش زده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zeinab.food