طرز تهیه کیک عصرانه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک عصرانه

طرز تهیه کیک اسفنجی عصرانه طرز تهیه کیک عصرانه با ماست طرز تهیه کیک عصرانه گردویی طرز تهیه کیک عصرانه با شیر طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی طرز تهیه کیک ساده برای مهمانی طرز تهیه کیک عصرانه دو رنگ

کیک عصرانه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک عصرانه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک عصرانه
آرد۱٫۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
کره۱۱۵ گرم
ماست½ لیوان
وانیل۱  قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سرپر
پودر نارگیل½ لیوان

طرز تهیه کیک عصرانه

مرحله اول

برای تهیه کیک عصرانه خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط به طور کامل هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به تنهایی با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا بافت کره باز و کرمی رنگ شود.

مرحله سوم

در ادامه شکر را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند، سپس تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. لازم است بین کار چندین مرتبه کاسه را دورگیری کنید.

مرحله چهارم

حالا ماست را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که بافت مایه کیک یکدست شد، پودر نارگیل را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس قالب مورد نظرمان را با روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا قالب را به صورت وارونه نگه می داریم.

مرحله ششم

زمانی که آرد اضافی از قالب خارج شد مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود، سپس قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید ۳۰ دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید در غیر این صورت پف کیک می خوابد. پس از گذشت این زمان پخت کیک را تست می کنیم.

مرحله هشتم

برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک به طور کامل خنک شود.

مرحله نهم

زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم، سپس به دلخواه با پودر پسته و شکلات آب شده تزیین می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش زده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.