طرز تهیه دسر به مجلسی با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه دسر به
دسر به یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر به در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر به | |
به | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زعفران | به مقدار کافی |
گردو و پودر پسته | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر به
مرحله اول
برای تهیه دسر به خوشمزه در ابتدای کار پوست به ها را جدا کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس با کمک قاشق هسته های وسط به را جدا کرده و خالی می کنیم. حالا به ها را درون قابلمه مسی می چینیم.
مرحله دوم
در ادامه شکر را به همراه پودر زعفران، آب، وانیل و گلاب به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم به کاملا پخته شده و خوش رنگ شده، سپس سس غلیظ شود.
مرحله سوم
زمانی که سس به غلظت رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم دسر کاملا خنک شود، سپس آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته و مقداری از سس به صورت پخش روی به ها می ریزیم.
مرحله چهارم
لازم به ذکر است بدانید مقدار شکر بسته به ذائقه هر فرد تغییر می کند. در ادامه دسر به را به دلخواه با مغز گردو، مغز فندق و پودر پسته تزیین کرده، سپس به همراه بستنی وانیلی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fateme__miyar