طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی شیرینی آردی نارگیلی یکی از ساده‌ترین شیرینی های ایرانی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کاپ کیک گردویی، یک شیرینی لاکچری برای پذیرایی

طرز تهیه کاپ کیک گردویی، یک شیرینی لاکچری برای پذیرایی

طرز تهیه کاپ کیک گردویی کاپ کیک گردویی یکی از انواع کیک‌های ساده و خوشمزه و لذیذ است که بافتی اسفنجی و سبک و نرم و لطیف دارد. این دستور پخت، با …

طرز تهیه شیرینی پای موز

طرز تهیه شیرینی پای موز , دستور پخت شیرینی پای موز

شیرینی پای موز یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که به عنوان شیرینی خشک محسوب می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای موز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پای موز
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
شیر۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
آرد۲ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
موز۲ عدد

طرز تهیه شیرینی پای موز

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پای موز خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا با دور تند همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه پودر زعفران را به همراه گلاب، شیر و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا درون قالب مافین را با کاغذ کپسولی پر می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دو قاشق از مایه کیک درون کاغذهای کپسولی ریخته، سپس موز را به صورت ورقه ای خرد کرده بر روی مایه می چینیم و مجددا روی حلقه های موز را با مایه کیک پر کرده تا دو سوم حجم کاغذهای کپسولی پر شود.

مرحله پنجم

در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان المنت بالای فر را روشن کرده تا شیرینی ها گریل شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲ دقیقه زمانی که روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شدند، قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را با شکلات ذوب شده و پودر نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.