طرز تهیه کیک قاشقی به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک قاشقی
کیک قاشقی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک قاشقی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک قاشقی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
ماست | ½ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک قاشقی
مرحله اول
برای تهیه کیک قاشقی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ و وانیل را درون کاسه ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه شکر را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر حل شوند.
مرحله دوم
در ادامه ماست را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت گذاشته و به اندازه ای که کیک ها درون آن شناور بماند به قابلمه روغن مایع اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود. حالا قاشق قاشق از مایه کیک درون قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم
زمانی که یک طرفه کیک کاملا سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و طلایی شود. در نهایت کیک ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود و به همراه عسل سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- eliiiiieydi0071