طرز تهیه کیک قاشقی به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک قاشقی

فیلم طرز تهیه کیک قاشقی با ماست طرز تهیه کیک قاشقی بدون ماست و شیر طرز تهیه کیک قاشقی با شیر بدون فر طرز تهیه کیک قاشقی با شیره انگور فیلم طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر کیک قاشقی بدون بیکینگ پودر کیک قاشقی دونفره طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر و همزن

کیک قاشقی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک قاشقی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک قاشقی
تخم مرغ۱ عدد
آرد۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
ماست½ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک قاشقی

مرحله اول

برای تهیه کیک قاشقی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ و وانیل را درون کاسه ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه شکر را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر حل شوند.

مرحله دوم

در ادامه ماست را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله سوم

در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت گذاشته و به اندازه‌ ای که کیک ها درون آن شناور بماند به قابلمه روغن مایع اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود. حالا قاشق قاشق از مایه کیک درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

زمانی که یک طرفه کیک کاملا سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و طلایی شود. در نهایت کیک ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود و به همراه عسل سرو می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در شنبه 26 فروردین 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.