طرز تهیه کوکوی ذرت به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکوی ذرت
کوکوی ذرت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی ذرت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ¾ لیوان |
سبزیجات خشک و تازه معطر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکوی ذرت
مرحله اول
برای تهیه کوکوی ذرت خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می گذاریم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم درون آب جوش بمانند تا کاملا نرم و مغز پخت شوند.
مرحله دوم
حالا ذرت را به همراه سبزیجات معطر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آرد نخودچی را به همراه آرد ذرت و پودر سوخاری به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه سیب زمینی های پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم و درون تابه به صورت مرتب می چینیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم دو طرف کوکوها کاملا سرخ و طلایی شوند، سپس از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن آنها جذب دستمال شود. در نهایت کوکوها را به همراه گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.irani.badr