طرز تهیه فرنی به روش مجلسی با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه فرنی به روش مجلسی با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه فرنی برای ۴ نفر فرنی یکی از انواع غذاهای سبک و خوشمزه ایرانی است که با مواد و روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این فرنی خوشمزه را می …

طرز تهیه کوکوی مرغ ساده

طرز تهیه کوکوی مرغ چرخ کرده طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ کوکو مرغ ساده طرز تهیه کوکوی مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کوکوی مرغ بدون سیب زمینی فیلم طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ عروسی طرز تهیه کوکوی مرغ با گردو

کوکوی مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی مرغ ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد
جعفری خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کوکوی مرغ خوشمزه می توانیم به دو روش گوشت مرغ را آماده کنیم. روش اول چرخ کردن گوشت مرغ و روش دوم که در این دستور از آن استفاده شده است این است که گوشت مرغ را ابتدا بپزیم، سپس به دیگر مواد اضافه کنیم.

مرحله دوم

برای شروع گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و صبر می کنیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را گرفته و دور می ریزیم.

مرحله سوم

حالا حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیز بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا درون غذاساز یا میکسر می ریزیم و به صورت یکدست پوره می کنیم. در صورت نبود غذاساز، گوشت مرغ را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

سیب زمینی ها را هم پس از اینکه به طور کامل پختند، پوست شان را می گیریم، سپس با رنده ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله جعفری خشک شده را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس با کف دست آنرا تخت می کنیم. در ادامه کوکو را درون روغن می اندازیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه یک سمت کوکوها به طور کامل سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.