طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی , دستور پخت شیرینی پای کدو حلوایی

شیرینی پای کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ایرانی است که به عنوان یک شیرینی خشک محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پای کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی½ پیمانه
پودر هلنوک قاشق چایخوری
پودر دارچیننوک قاشق چایخوری
مغز گردوبه مقدار کافی
مواد لازم مایه پای
تخم مرغ۳ عدد
ماست½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
پوره کدو حلوایی¼ پیمانه
آرد۱٫۵ لیوان
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
شکر۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پای کدو حلوایی خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور کدو حلوایی را خرد کرده و به همراه مقدار کمی آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شود، سپس فیله را از پوست جدا کرده و به خوبی پوره می کنیم. در ادامه پودر دارچین را به همراه پودر هل و مغز گردو به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله به سراغ درست کردن مایه کیک می رویم، برای این منظور ابتدا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پودر هل را به همراه پودر دارچین و وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه روغن مایع را به همراه ماست به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله پنجم

حالا پوره کدو حلوایی را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکنیگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم و ۱ قاشق از مایه کیک درون آنها می ریزیم. حالا یک قاشق از مواد میانی روی مایه کیک ریخته و روی آنرا با مایه کیک می پوشانیم تا دو سوم کاغذها پر شود.

مرحله هفتم

در ادامه روی مایه کیک را با قاشق کاملا صاف و یکدست کرده و قالب را طبقه میانی فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی های پای کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را به دلخواه با مقداری پودر پسته تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.