طرز تهیه نان کدو حلوایی

طرز تهیه نان تابه ای با کدو حلوایی طرز تهیه نان کدو گیلانی نان کدو حلوایی به خانه برمیگردیم فیلم نان کدو حلوایی نان شیرمال با کدو حلوایی نان حجیم با کدو حلوایی نان کدو حلوایی مغزدار نان کدو حلوایی آشپزخانه کوچک من

نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه بین المللی است که برای مناسبت های خاص درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان کدو حلوایی
آردحدود ۳۵۰ گرم
شیر۶۰ گرم
آب۶۰ گرم
کره۲۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
خمیر مایه فوری۴ گرم
شکر۲۵ گرم
نمک۴ گرم
پوره کدو حلوایی۱۲۰ گرم
مواد میانی نان
شکر سفید۲ قاشق غذاخوری
کره۲۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
مغز گردو۴ قاشق غذاخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ۲ عدد
شیر۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، شیر، آب، نمک، پوره کدو حلوایی و خمیر مایه فوری درون یک کاسه مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید که حتما باید از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس کم کم آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که به دست نچسبد. ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد مصرف شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم، سپس کره را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم تا کره به طور کامل جذب خمیر شود. در ادامه یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت ۴۰ دقیقه استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان پف خمیر را با دست می گیریم، سپس آنرا به ۸ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد میانی که شامل شکر، مغز گردو، پودر دارچین و کره است را با هم ترکیب می کنیم، سپس خمیرها را با دست باز می کنیم و مقداری از مواد میانی داخل هر کدام قرار می دهیم. در ادامه خمیرها را به صورت گرد یا اشکی شکل می دهیم.

مرحله ششم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را به شکل دلخواه روی سینی در کنار هم قرار می دهیم، سپس روی آنها را با پلاستیک چرب شده می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کنند تا حجیم شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان مواد رومال را ترکیب کرده و روی خمیرها را رومال می کنیم. در صورت تمایل می توانیم با چاقو روی خمیرها طرح دلخواه خود را ایجاد کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه فر گرم شد، سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم نان به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه پخت نان کامل شد، فر را خاموش کرده و چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.