طرز تهیه نان کدو حلوایی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان کدو حلوایی
نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه بین المللی است که برای مناسبت های خاص درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان کدو حلوایی | |
آرد | حدود ۳۵۰ گرم |
شیر | ۶۰ گرم |
آب | ۶۰ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خمیر مایه فوری | ۴ گرم |
شکر | ۲۵ گرم |
نمک | ۴ گرم |
پوره کدو حلوایی | ۱۲۰ گرم |
مواد میانی نان | |
شکر سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو | ۴ قاشق غذاخوری |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، شیر، آب، نمک، پوره کدو حلوایی و خمیر مایه فوری درون یک کاسه مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید که حتما باید از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس کم کم آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که به دست نچسبد. ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد مصرف شود.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم، سپس کره را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم تا کره به طور کامل جذب خمیر شود. در ادامه یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت ۴۰ دقیقه استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان پف خمیر را با دست می گیریم، سپس آنرا به ۸ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد میانی که شامل شکر، مغز گردو، پودر دارچین و کره است را با هم ترکیب می کنیم، سپس خمیرها را با دست باز می کنیم و مقداری از مواد میانی داخل هر کدام قرار می دهیم. در ادامه خمیرها را به صورت گرد یا اشکی شکل می دهیم.
مرحله ششم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را به شکل دلخواه روی سینی در کنار هم قرار می دهیم، سپس روی آنها را با پلاستیک چرب شده می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کنند تا حجیم شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان مواد رومال را ترکیب کرده و روی خمیرها را رومال می کنیم. در صورت تمایل می توانیم با چاقو روی خمیرها طرح دلخواه خود را ایجاد کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه فر گرم شد، سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم نان به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه پخت نان کامل شد، فر را خاموش کرده و چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم.
- منبع :
- golnaaz.aalizadeh