طرز تهیه پوآچا پنیری به روش سنتی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پوآچا پنیری
پوآچا پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که طعمی بسیار خوب برای میان وعده یا صبحانه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوآچا پنیری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان پوآچا پنیری | |
کره نرم | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان چای (۸۰ گرم) |
ماست | ۱ استکان چای (۸۰ گرم) |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | به مقدار کافی |
مواد داخل نان | |
پنیر سفید صبحانه | ۱۵۰ گرم |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
طرز تهیه پوآچا پنیری
مرحله اول
برای تهیه نان پوآچا پنیری خوشمزه در ابتدای کار کره نرم شده را به همراه سفیده های تخم مرغ، روغن مایع و ماست درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی مواد را کمی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله نمک را به همراه شکر و خمیر مایه فوری اضافه می کنیم، توجه داشته باشید که حتما باید از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشیم. در ادامه آرد را کم کم و به صورت کنترل شده روی مواد داخل کاسه الک می کنیم.
مرحله سوم
در حین الک کردن آرد، مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد جمع شود. پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف کرده و خمیر را چند دقیقه ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را درون یک کاسه مناسب قرار داده و روی آنرا با سلفون می پوشانیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند. پس از گذشت این زمان هوای اضافی خمیر را با دست می گیریم، سپس به اندازه تخم مرغ از خمیر بر می داریم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را چانه می کنیم، سپس وسط آنرا باز کرده و مقداری پنیر و جعفری در وسط آن قرار می دهیم.در ادامه خمیر را به صورت بیضی یا گرد جمع می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را درون آن قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه تمام خمیر را به همین صورت آماده کردیم، روی خمیرها را با یک پلاستیک یا پارچه می پوشانیم تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا در این فاصله به خوبی گرم شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان از زرده های تخم مرغ برای رومال خمیرها استفاده می کنیم، سپس مقداری جعفری خرد شده یا کنجد روی خمیرها می ریزیم و سینی را در فر قرار می دهیم. پس از اینکه روی نان ها به طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_masume1400