طرز تهیه کباب لوله ای

طرز تهیه کباب لوله ای لول کباب تهران قدیم طرز تهیه کباب تابه ای لوله ای کباب لوله ای ترکیه

کباب لوله ای که با نام لول کباب هم شناخته می شود یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لوله ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۳ عدد متوسط
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر نان خشک۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سماق، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
سیخ چوبیبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب لوله ای

مرحله اول

برای تهیه کباب لوله ای خوشمزه ابتدا پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس با دست فشار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر نان خشک را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، سماق و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم. در ادامه مایه کباب را ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا بافت آن چسبناک شود.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه سیر و گوجه فرنگی را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد با هم تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، ۱ فنجان آب جوش به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم جا بیفتد و کم آب شود.

مرحله ششم

در همین حین کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و آنرا روی سیخ چوبی قرار می دهیم. در ادامه با دست مایه کباب را روی سیخ شکل می دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام مایه کباب را آماده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیخ ها را به ترتیب درون تابه می چینیم.

مرحله هشتم

حالا سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست سرخ شوند. پس از اینکه کباب ها سرخ شدند، آنها را به همراه سس گوجه فرنگی در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.