طرز تهیه سوپ شیر به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر ساده طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده طرز تهیه سوپ شیر بدون هویج طرز تهیه سوپ شیر و قارچ طرز تهیه سوپ شیر دونفره طرز تهیه سوپ شیر بدون قارچ سوپ شیر رستورانی

سوپ شیر از پیش غذاهای خاص و خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲٫۵ لیوان
قارچ۲۰۰ گرم
کره۲۵ گرم
آب مرغ۲٫۵ لیوان
جو پرک½ پیمانه
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
هویج۱ عدد
جعفریچند برگ
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ شیر

مرحله اول

برای تهیه سوپ شیر خوشمزه ابتدا کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در حین تفت دادن قارچ ها، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. تفت دادن قارچ ها را تا زمانی که آب اضافی شان کشیده شود ادامه می دهیم، سپس آرد را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود، سپس آب مرغ را کم کم اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه هویج را پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا هویج را به همراه جوپرک و شیر هم دمای محیط به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که برای تهیه سوپ شیر حتما باید از شیری استفاده شود که قبلا جوشیده شده باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد سوپ با حرارت ملایم بپزند. در حین پخت سوپ، درب قابلمه را باید به صورت نیمه باز بگذاریم و سوپ را هر چند دقیقه یک بار هم بزنیم تا ته نگیرد.

مرحله ششم

پس از اینکه جو پرک به طور کامل باز شد و سوپ حالت کرم مانند گرفت، خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک ملاقه از سوپ به خامه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا به خوبی با هم یکدست شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله خامه را نیز به سوپ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. پس از اضافه کردن خامه، طعم سوپ را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا جعفری تازه را خرد کرده وبه سوپ اضافه می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت سوپ را درون ظرف دلخواه می کشیم و با برش های لیمو و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 14 آبان 1400
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.