طرز تهیه نان پوآچا مارپیچی ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان پوآچا مارپیچی ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان پوآچا مارپیچی نان پوآچا مارپیچی یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بسیار بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک موکا بدون فر، طعم کافی شاپی در خانه!

طرز تهیه کیک موکا بدون فر، طعم کافی شاپی در خانه!

طرز تهیه کیک موکا بدون فر کیک موکا بدون فر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه است که برای درست کردن آن نیازی به فر نیست و خیلی راحت آماده می‌شود این کیک …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کیک پنیری

طرز تهیه کیک پنیری بدون فر طرز تهیه کیک پنیری شور طرز تهیه کیک با پنیر صبحانه طرز تهیه کیک پنیری حلزونی طرز تهیه کیک پنیری گردویی طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی طرز تهیه کیک با پنیر لبنه

کیک پنیری یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک پنیری
پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرم
شکر۱٫۵ لیوان
آرد۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
نشاسته ذرت½ لیوان
شیر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
گردو و کشمشبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک پنیری

مرحله اول

برای تهیه کیک پنیری خوشمزه در ابتدای کار قالب مورد نظرمان را با کره یا روغن مایع چرب می کنیم، سپس مقداری آرد درون آن می پاشیم. در ادامه قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب بیرون بریزد.

نکته: اگر قالب شما دارای شیارهای ریز نیست، نیاز به آرد پاشی نیست. ولی قالب هایی که جزئیات و نقش های ریزی دارند، حتما باید آردپاشی شوند.

مرحله دوم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از حجیم شدن مواد، پنیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به کاسه افزوده و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر، نمک و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک کرده و کم کم به مواد داخل کاسه می افزاییم. در همین حین مواد را با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله پنجم

یک سوم از مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس مقداری گردو و کشمش به صورت پخش روی آن می ریزیم. در ادامه مجددا یک سوم از مایه کیک را اضافه کرده و روی آن را نیز با گردو کشمش می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا باقیمانده کیک را اضافه می کنیم، سپس قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، کیک را با خلال دندان چک می کنیم، در صورتی که به طور کامل پخته بود، آنرا از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از قالب خارج کرده و پس از خنک شدن به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.