طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با طعم بسیار خاص و عالی
طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی
سیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای خاص و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۸ عدد متوسط |
روغن زیتون یا مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس قارچ | |
قارچ | ۱۲ عدد متوسط |
شیر | ۱ لیوان |
خامه | ½ لیوان |
پنیر پارمزان | ½ لیوان |
کره، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم. توجه داشته باشید که پوست گرفتن سیب زمینی اختیاری می باشد و می توانیم سیب زمینی تنوری را با پوست نیز درست کنیم، البته باید سیب زمینی ها را با دقت بشوییم.
مرحله سوم
حالا سیب زمینی ها را به صورت خلالی درشت و گوشت دار خرد می کنیم و با دستمال به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه روغن را به همراه نمک، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر، جعفری خشک و آویشن درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن و ادویه ها را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سیب زمینی ها را به کاسه اضافه کرده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سیب زمینی ها با روغن و ادویه ها پوشش داده شود.
مرحله پنجم
حالا سیب زمینی ها را به ترتیب درون سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. در حین پخت سیب زمینی ها می توانیم سس قارچ را آماده کنیم.
مرحله ششم
برای این منظور قارچ را به صورت ورقه ای یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه آب اضافی قارچ ها به طور کامل کشیده شد و به خوبی سرخ شدند، خامه را با شیر ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله هشتم
سس را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظرمان برسد. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن مواد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله نهم
در این مرحله پس از اینکه سیب زمینی ها به خوبی برشته شدند، آنها را از فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. سس قارچ را می توانیم روی سیب زمینی ها بریزیم، یا اینکه در یک کاسه کوچک در کنار سیب زمینی سرو کنیم.
- منبع :
- fiuz.food