طرز تهیه کلوچه گلاب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلوچه گلاب

طرز تهیه کلوچه گلاب , دستور پخت کلوچه گلاب

کلوچه گلاب یکی از کلوچه‌های خوشمزه و با عطر و طعم بی نظیر هل و گلاب است که با روشی آسان و سریع آماده می‌‌شود و یک میان وعده مقوی و لذیذ و ساده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه گلاب در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم کلوچه گلاب
تخم مرغ۲ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۳ تا ۴ لیوان
شکر۱۲ قاشق غذاخوری
وانیل۲/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۸ قاشق غذاخوری
ماست۵ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه گلاب

مرحله اول

برای تهیه کلوچه گلاب به روش مجلسی ابتدا تخم مرغ‌ها را که از قبل به دمای محیط رسانده‌اید در ظرفی ریخته و با همزن دستی یا همزن برقی بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و حجم آن زیاد شود.

مرحله دوم

بعد شکر را اضافه کنید و دوباره ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کشدار و کرم رنگ شود، سپس وانیل را بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملا در مخلوط حل شود.

مرحله سوم

سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رسانده‌اید را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا با توجه به سلیقه و دلخواه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب با همه مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست و لطیف شود.

نکته: به دلخواه خودتان می‌توانید کمی هل کوبیده شده را هم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس در یک ظرف آرد را الک کنید تا آرد سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود.

مرحله ششم

بعد آرد را کم‌کم و طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت هم بزنید تا زمانی که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد و بافت آن یکدست شود.

نکته: در این مرحله خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط به اندازه‌ای که مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله هفتم

سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و بعد مقداری از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و پهن کنید و روی سطح آن با چنگال طرح بیاندازید و داخل سینی یا قالب بچینید.

مرحله هشتم

بعد در یک ظرف زرده تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید تا از لختگی خارج شود و پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس روی کلوچه‌ها رومال کنید.

مرحله نهم

سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و درجه آن را روی ۱۷۵ تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا خوب بپزد و روی کیک طلایی شود.

نکته: در ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کلوچه‌ها از بین نرود.

مرحله دهم

بعد با یک سیخ چوبی تست کنید و در کلوچه فرو کنید و دربیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبید یعنی کلوچه‌ها آماده هستند ، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند. در آخر تعدادی کلوچه گلاب را در ظرف مناسب بچینید و با عسل و شکلات صبحانه، پودر نارگیل و خرده های گردو تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.