طرز تهیه باتر چیکن به روش هندی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باتر چیکن

طرز تهیه باتر چیکن شف طیبه باتر چیکن نی نی سایت

باتر چیکن یکی از غذاهای خوش طعم و بی نظیر هندی است که در همه کشورها و به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود و خیلی راحت می‌توانید این غذای خوشمزه و پر ادویه را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باتر چیکن در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ خرد شده۲۵۰ گرم
کره۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
خامه۱۰۰ گرم
شیر۲۰ گرم
ماست۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکا و زیرهبه مقدار لازم
پودر تخم گیشنیز و ماسالابه مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
سیر و زنجبیلبه مقدار دلخواه
گوجه گیلاسیبه مقدار دلخواه
گیشنیز تازهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه باتر چیکن

مرحله اول

برای تهیه باتر چیکن خوشمزه ابتدا سینه مرغ را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرفی مناسب بریزد و سپس ماست، روغن زیتون و سیر را که با رنده ریز پوره کرده‌اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره، پودر تخم گیشنیز، ماسالا و پودر سیر را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها پخش شود و به خورد مواد برود.

مرحله سوم

سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و چند ساعت زمان دهید تا استراحت کنند و مرغ‌ها مزه دار شوند، بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

وقتی کره گرم شد، مرغ‌ها را در تابه بریزید و تفت دهید تا همه قسمت‌های آن خوب سرخ شود و رنگ آن‌ها تغییر کند بعد مرغ‌ها را از تابه در بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم

سپس یک پیاز را نگینی خرد کنید و در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود بعد دوباره همه ادویه‌ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله ششم

بعد از آن سیر را که با رنده ریز رنده کردید و زنجبیل را که ریز خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند و عطر و بوی سیر و زنجبیل کاملا با پیازها ترکیب شود.

مرحله هفتم

سپس پوست یک گوجه را بگیرید و ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، وقتی که گوجه خوب پخته شد مخلوط را در میکسر بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود.

مرحله هشتم

بعد از آن خامه و شیر را که از قبل به دمای محیط رسیده‌اند در ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا یک خامه رقیق تشکیل شود و بافت خامه صاف و یکدست شود.

مرحله نهم

سپس پوره گوجه فرنگی و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بعد خامه رقیق شده را کم‌کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید، بعد از آن تکه‌های مرغ سرخ شده را هم روی مواد بریزید.

مرحله دهم

در این مرحله به دلخواه خودتان می‌توانید چند عدد گوجه گیلاسی هم به مواد اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را ببندید تا مواد کاملا بپزند و غلظت سس زیاد شود.

مرحله یازدهم

در این فاصله گیشنیزها را تمیز بشورید و ریز خرد و ساطوری کنید و بعد از اینکه غذا پخت و از روی حرارت برداشتید، گیشنیزها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خورشت باتر چیکن را در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو زعفرانی و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.