طرز تهیه اسموتی انبه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه اسموتی انبه
اسموتی انبه یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و دلچسب در فصل گرما است که بسیار مقوی و پرخاصیت است و خیلی راحت و سریع میتوانید این نوشیدنی خوش طعم را آماده کنید و برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسموتی انبه در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
انبه | ۳ عدد |
گردو | ۳ عدد |
شیر | ۱ تا ۱.۵ لیوان |
خامه | ۱ قاشق غذاخوری |
بستنی | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | به مقدار دلخواه |
عسل | ۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه اسموتی انبه
مرحله اول
ابتدا انبهها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و هسته آنها را جدا کنید و چند برش بزنید و به تکههای کوچک تقسیم کنید و سپس تکههای انبه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و کاملا میکس کنید تا له و پوره شوند و سپس بستنی را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس بستنی و انبه را با هم مخلوط کنید تا بستنی نرم شود و با انبه ترکیب یکدستی را تشکیل دهد بعد مغز گردوها را اضافه کنید و با هم میکس کنید، سپس مقداری عسل را روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست و صاف شود.
مرحله سوم
بعد مقداری شیر را روی مواد بریزید و با هم میکس کنید تا بافت مخلوط رقیقتر شود، مقدار شیر به دلخواه و سلیقه خودتان بستگی دارد، به طوری که اگر میخواهید یک نوشیدنی رقیقتر داشته باشید مقدار شیر بیشتری را به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
اگر خواستید اسموتی غلیظتری درست کنید مقدار شیر را کمتر بریزید، بعد به وسیله مخلوط کن یا میکسر همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خامه کامل به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
سپس به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر نارگیل را هم به مواد اضافه کنید و با مخلوط کن یا میکسر همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم نارگیل کامل به خورد مواد رود، از نارگیل تازه هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله ششم
بعد اسموتی انبه را در ظرفی بریزید و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند سپس از یخچال در بیاورید و در لیوانهای مناسب بریزید و با خامه، مغز گردو خرد شده، عسل و برشهای انبه تزئین کنید و در روزهای گرم نوش جان کنید.