طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با نام کیک کافی شاپی هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه کیک کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کرم کارامل کیک کرم کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه خاگینه قالبی

خاگینه قالبی سیلیکونی طرز تهیه خاگینه قالبی بدون فر فیلم طرز تهیه خاگینه قالبی طرز تهیه خاگینه قالبی مغزدار طرز تهیه خاگینه قالبی بزرگ خاگینه قالبی در تابه طرز تهیه خاگینه پفی قالبی

خاگینه قالبی نوعی شیرینی خوش طعم و سنتی ایرانی است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد، از این شیرینی متفاوت می‌توانید برای پذیرایی و مهمانی یا به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه قالبی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای شربت
شکر۱ پیمانه
آب۳/۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم
جوهر لیمو یا آب لیمونوک قاشق چایخوری
پودر هل یا عصاره هلنوک قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خاگینه
تخم مرغ۳ عدد
وانیل و پودر هل و پودر دارچین۴/۱ قاشق چایخوری
ماست سفت۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع۴/۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۲.۵ قاشق غذاخوری
آرد۴ قاشق غذاخوری سرپر حدود ۶۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه خاگینه قالبی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت در یک ظرف مقداری شکر بریزید و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و یک مایع یکدست تشکیل شود بعد پودر هل را بریزید و هم بزنید تا عطر هل در مایع پخش شود.

مرحله دوم

سپس جوهر لیمو را به مواد اضافه کنید اگر جوهر لیمو در دسترس نبود می‌توانید از مقدار کمی آب لیمو استفاده کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند بعد گلاب را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود.

مرحله سوم

بعد مقداری زعفران را در ظرفی بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و سپس به مقدار دلخواه زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مخلوط مواد برود.

مرحله چهارم

هنگامی که شربت از اطراف چند جوش ریز زد زمان بگیرید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا شربت روی حرارت ملایم بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط حرارت اولیه آن از بین برود و خنک شود.

مرحله پنجم

حالا برای درست کردن خاگینه تخم مرغ‌ها را که به دمای محیط رسیده‌اند در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا از لختگی خارج شوند بعد وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و سپس پودر هل را هم روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل و هل پخش شود.

مرحله ششم

سپس پودر دارچین را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر دارچین آزاد شود بعد با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا کاملا با وانیل و هل و دارچین ترکیب شوند و مخلوط حجیم و روشن و کمی کشدار شود.

مرحله هفتم

بعد اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید، این کار موجب می‌شود که بوی زهم تخم‌مرغ از بین برود سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند بعد ماست را که بهتر است مانند ماست سون سفت باشد روی مخلوط بریزید.

مرحله هشتم

سپس مخلوط را هم بزنید تا ماست کاملا با مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست شود، بعد کمی زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش روی آن بگیرید و بگذارید تا دم بکشد، سپس مقداری زعفران دم‌کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید.

مرحله نهم

بعد از اضافه کردن زعفران، مخلوط مواد را به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، سپس در یک ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر را ابتدا با هم مخلوط کنید و بعد آن‌ها را ۳ بار الک کنید تا بافت آرد سبک و یکدست شود.

مرحله دهم

بعد ترکیب مواد آردی را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط تخم‌‌ مرغ‌ها اضافه کنید و در همین حین با همزن دستی در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید، به اندازه ای که با هم مخلوط شوند و خمیر تشکیل شده بافتی صاف و یکدست داشته باشد.

مرحله یازدهم

سپس قالب سیلیکونی را با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است و یا به روش بن‌‌ماری روی بخار کتری ذوب شده است چرب کنید و بعد نیمی از هر قالب ‌را با مخلوط مواد پر کنید دقت کنید که در نهایت فقط باید ۳/۲ از هر قالب با ۳ لایه مواد پر شود.

مرحله دوازدهم

بعد برای لایه میانی با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان از مغزیجات آجیل که شامل گردو، پسته، فندق، خلال بادام، پودر نارگیل، پودر هل، پودر دارچین و کنجد است استفاده کنید و فقط در وسط هر قالب مقداری بریزید و اطراف قالب را خالی بگذارید.

مرحله سیزدهم

حالا دوباره روی مغزیجات از مخلوط مواد خاگینه بریزید و روی آن‌ها را کامل بپوشانید، وقتی ۳/۲ قالب‌ها پر شد دیگر داخل آن‌ها از مواد مخلوط نریزید چون در فر پف می‌کند و بالا می‌آید حالا قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله چهاردهم

سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی‌ها بپزند و بعد از پخت قالب را از فر در بیاورید و با یک خلال دندان تست کنید که شیرینی‌ها به قالب نچسبیده باشند و اطراف آن‌ها را آزاد کنید.

مرحله پانزدهم

بعد تا هنوز شیرینی‌ها داغ هستند روی سطح آن‌ها را با سیخ چوبی یا خلال دندان چند سوراخ ریز بزنید و با قاشق از شربت که کاملا خنک شده است روی خاگینه داغ بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کنند و شربت کاملا به خورد شیرینی‌ها برود.

مرحله شانزدهم

بعد از این زمان که شربت کاملا جذب خاگینه‌ها شد شیرینی‌ها را آرام از قالب جدا کنید و در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و بعد از آن از یخچال در بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل یا خلال بادام و کنجد تزئین کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.