طرز تهیه دسر عربی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر عربی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر عربی دسر عربی یکی از انواع دسرهای محبوب و پرطرفدار عربی است که با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه آفوگاتو دسر خاص ایتالیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آفوگاتو دسر خاص ایتالیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آفوگاتو آفوگاتو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک دسر بین المللی در خاورمیانه شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه دسر تابستانی

طرز تهیه دسر تابستانی , دستور پخت دسرهای تابستانی

دسر تابستانی یک دسر خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و طرفداران زیادی به خصوص در میان کودکان دارد، این دسر خوش طعم به روش‌های مختلفی درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر تابستانی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوئیت پتی‌پوریک بسته
خامه قنادی۱۵۰ گرم
شکلات تخته‌اییک بسته

طرز تهیه دسر تابستانی

مرحله اول

ابتدا یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و کف آن پلاستیک فریزر بیاندازید، طوری که لبه‌های پلاستیک بیرون از ظرف قرار بگیرد، سپس بیسکوئیت‌های پتی‌پور را در ته ظرف بچینید به طوری که کامل همه قسمت‌های ظرف را بپوشاند.

مرحله دوم

سپس خامه قنادی را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد و کمی رنگ خامه مات شود، وقتی جای پره‌های همزن روی خامه ماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه بیرون نریخت، خامه فرم گرفته است و برای استفاده آماده است.

مرحله سوم

بعد مقداری بیسکوئیت ساده یا شکلاتی را با دست خرد کنید و در خامه بریزید و هم بزنید تا در همه قسمت‌های خامه پخش شود، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری شکلات تخته‌ای را هم خرد کنید و در خامه بریزید و هم بزنید تا در خامه پخش شود.

مرحله چهارم

سپس از ترکیب خامه و شکلات و بیسکوئیت در ظرفی که بیسکوئیت‌ها را چیده‌اید بریزید و با لیسک پخش کنید و سپس سطح مواد را صاف کنید و برای ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت و منسجم شود و طعم مواد با هم ترکیب شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و به کمک لبه‌های پلاستیک آن را از داخل ظرف یا قالب بیرون بیاورید و در یک ظرف دیگر قرار دهید، سپس مقداری گیلاس را بشورید و هسته‌های آن را جدا کنید و از وسط نصف کنید و روی دسر بچینید.

مرحله ششم

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید به جای گیلاس از هر میوه دیگری به دلخواه و سلیقه خودتان استفاده کنید و یا از بستنی میوه‌ای با هر طعمی که خواستید برای روی دسر استفاده کنید و یا مقداری شکلات را ذوب کنید و روی دسر بریزد.

مرحله هفتم

سپس دسر تابستانی را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و چند برش را در ظرف مناسب قرار دهید و با برش‌های توت فرنگی، آلبالو، گیلاس و موز تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و ساده و خوشمزه و پر طرفدار همراه با چای و قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.