طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه یخمک طالبی به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه یخمک طالبی یخمک طالبی یکی از خوراکیهای خوشمزه و فوقالعاده است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، این یخمک خوش طعم در روزهای گرم بسیار …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه دیگچه مشهدی به روش سنتی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه دیگچه مشهدی دیگچه مشهدی یکی از انواع دسرهای سنتی کشورمان است که در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب افطاری می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر کدو حلوایی | |
کدو حلوایی | ۱ کیلوگرم |
شکر | ½ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | ۲ بسته |
پوست پرتقال | ۱ عدد |
خامه قنادی | به مقدار کافی |
پودر هل | به مقدار کافی |
پودر دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه در ابتدای کار پوست کدو حلوایی را جدا کرده و به قطعات دلخواه خرد می کنیم، سپس به همراه نصف لیوان آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کدو کاملا پخته و نرم شود.
مرحله دوم
زمانی که کدو کاملا پخته شد، شکر را به همراه رنده پوست پرتقال، پودر دارچین و پودر هل به قابلمه اضافه کرده و با کمک گوشت کوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا کاملا له و پوره شود، سپس قابلمه را کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا پودر ژلاتین را به همراه مقداری آب سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم حالت اسفنجی پیدا کند، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم پوره کدو حلوایی در دمای محیط استراحت کند تا کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
در ادامه خامه قنادی که بافت آن کمی شل شده است را با کمک همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا رد پره های همزن روی خامه بماند. حالا یک لایه بیسکویت درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خامه قنادی را درون قیف ریخته و روی بیسکویت ها پایپ کرده و با پشت قاشق پخش می کنیم، سپس این لایه را مجددا تکرار می کنیم و روی خامه قنادی مقداری از پوره کدو حلوایی ریخته و کاملا پخش می کنیم.
مرحله ششم
حالا مراحل را به همین ترکیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس ظرف را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا رطوبت به بیسکویت ها وارد شده و پوره کدو حلوایی ببندد. در نهایت با پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saberparsian