طرز تهیه کیک قیسی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک قیسی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک قیسی کیک قیسی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پنکیک دکمه ای مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک دکمه ای مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک دکمه ای پنکیک دکمهای یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای برای شب یلدا با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای برای شب یلدا با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها خاص و بسیار جذاب ایرانی است که برای پذیرایی در شب یلدا استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه کاکای کدو حلوایی

طرز تهیه کاکا پف دار طرز تهیه کاکا مجلسی طرز تهیه کاکا شمالی با آرد برنج طرز تهیه کاکا شمالی با کدو طرز تهیه کاکا بدون کدو کاکا کدو حلوایی مامی سایت طرز تهیه کاکا کدو بدون شیر طرز تهیه شیرینی کاکا ساده

کاکای کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار استان گیلان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاکای کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پوره کدو حلوایی۱ پیمانه
آرد گندم½ پیمانه
آرد برنج½ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد بزرگ
شکر۲ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
جوز هندی¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاکای کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کاکای کدو حلوایی ابتدا باید پوره کدو حلوایی را آماده کنیم، برای این منظور کدو حلوایی را به صورت بخار پز یا با آب کم می پزیم و آنرا به صورت کامل له می کنیم تا مانند پوره کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله پوره کدو حلوایی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد گندم را به همراه آرد برنج روی پوره کدو حلوایی الک می کنیم، سپس ماست را به همراه دارچین، گلاب و جوز هندی به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس طعم مواد را می چشیم و به مقدار دلخواه شکر اضافه می کنیم. اندازه شکر سلیقه ای است و می توانیم آنرا نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. توجه داشته باشید که غلظت مواد باید به اندازه ای باشد که بتوانیم آنرا با قاشق درون تابه ریخته و سرخ کنیم.

مرحله پنجم

اگر مایه شیرینی بیش از اندازه شل بود، مقداری آرد اضافه کرده و با مواد ترکیب می کنیم تا به غلظت مناسب ربرسیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و چند قاشق روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله با قاشق از مواد بر می داریم و درون تابه می ریزیم تا به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شیرینی ها به طور کامل سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس درون ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.