طرز تهیه شیرینی رول گردویی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی چهار مغز در منزل با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی چهار مغز شیرینی چهار مغز یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت و سریع با مواد اولیه متنوعی درست میشود و دارای رنگهای مختلف و …
طرز تهیه شیرینی شکری ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های ساده و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه شیرینی رول گردویی
شیرینی رول گردویی یکی از شیرینیهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و به روش مختلف و با مواد متنوعی درست میشود، این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک و جذاب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی رول گردویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آرد | ۴۰۰ گرم معادل ۳ پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
کره سرد | ۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۸/۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱۳۵ گرم معادل ۲/۱ پیمانه و ۳ قاشق سوپ خوری |
ماست | ۲۰۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه و ۳ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای کرم میانی | |
گردو خرد شده | ۱۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه |
شکر | ۷۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری |
کره نرم | ۵۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی رول گردویی
مرحله اول
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد کره را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا به شکل خردههای نان درآید، بعد در ظرف دیگری تخم مرغ را بریزید و نمک و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
بعد شکر را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط کرم رنگ و کشدار شود، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است روی مخلوط بریزید و کمی هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
سپس مخلوط مواد را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد بکینگ پودر را اضافه کنید و با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی تشکیل شود که به دست نمیچسبد، این خمیر نیازی به استراحت ندارد.
مرحله چهارم
بعد برای درست کردن مواد میانی، گردو خرد شده را در یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد کره را به آنها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره کامل به خورد مواد برود و بافت مخلوط یکدست شود.
مرحله پنجم
سپس خمیر را که کنار گذاشته بودید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت را با پلاستیک بپوشانید و قسمت دیگر را ورز دهید و روی سطح کار مقداری آرد بریزید و کمی هم روی خمیر بریزید و بعد با وردنه خمیر را پهن و باز کنید.
مرحله ششم
بعد از مواد میانی روی خمیر بریزید و کامل روی سطح آن پخش کنید تا همه قسمتهای خمیر را بپوشاند و بعد خمیر را رول کنید و هر بار با فشار دست کمی خمیر را فشرده کنید و بعد رولها را با چاقوی تیز در اندازههای دلخواه برش بزنید.
مرحله هفتم
سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینیها را با فاصله در آن بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها خوب بپزند.
مرحله هشتم
بعد از سرد شدن شیرینیها به آرامی آنها را از کاغذ روغنی یا ورق نسوز جدا کنید و در ظرفی قرار دهید و با شربت غلیظ رومال کنید و سپس روی آنها را به دلخواه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و مغز گردوهای خرد شده تزئین کنید. در آخر تعدادی شیرینی رول گردویی را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- fateme.d67