طرز تهیه قرابیه تبریزی به روش بازاری و طعم بسیار عالی
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کیک لیمو بدون فر خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک لیمو بدون فر کیک لیمو بدون فر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که عطر و بافت بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک لیمو خرفه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک لیمو خرفه کیک لیمو خرفه یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه قرابیه تبریزی
قرابیه تبریزی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیهای تبریزی است که بافتی نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه تبریزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم قرابیه تبریزی | |
بادام خام | ۲۰۰ گرم معادل یک و نیم پیمانه |
شکر | ۲۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۳ الی ۴ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
آبلیموی تازه | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه قرابیه تبریزی
مرحله اول
برای تهیه قرابیه تبریزی خوشمزه ابتدا بادامهای درختی را در یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش روی آنها بریزید تا خوب خیس بخورند و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا در آب بمانند و پوست آنها به راحتی جدا شود، سپس پوست بادامها را از آنها جدا کنید و دور بریزید.
مرحله دوم
سپس بادامها روی یک پارچه بریزید تا خشک شوند و بعد آنها را داخل مخلوط کن بریزید و سپس شکر را هم به آنها اضافه کنید و بعد ابتدا سفیده دو عدد تخم مرغ را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد از آن به بافت مواد توجه کنید.
مرحله سوم
اگر بافت مواد هنوز سفت بود و مانند خمیر صاف و یکدست نبود، یک سفیده تخم مرغ دیگر را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس آب لیموی تازه را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود و بعد وانیل را بریزید و مخلوط کنید تا عطر آن پخش شود.
مرحله چهارم
سپس با همزن برقی همه مواد را با هم خوب هم بزنید تا رنگ مخلوط سفیدتر شود و بافت آن نرمتر شود، بافت مخلوط نباید خیلی سفت باشد که از قیف خارج نشود و همچنین نباید خیلی شل باشد که داخل سینی فر باز شود و شکل و ظاهر آن خراب شود.
مرحله پنجم
بعد اگر بافت مخلوط مواد هنوز سفت بود، سفیده تخم مرغ چهارم را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و لطیف شود و اگر بافت مخلوط شل بود مقداری آرد برنج روی مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط سفت شود و بافت آن یکدست شود.
مرحله ششم
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، مخلوط را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و بعد در کف سینی فر یا یک قالب کاغذ روغنی قرار دهید و از مخلوط مواد با فاصله روی کاغذ روغنی پایپ کنید، موقع پایپ کردن دست را حتما به شکل عمود نگه دارید.
مرحله هفتم
سپس روی مواد را با پودر پسته و پودر نارگیل و خردههای گردو تزئین کنید و بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها بپزند.
مرحله هشتم
بعد از این زمان حرارت پائین فر را خاموش کنید و ۵ دقیقه فر بالا را روشن کنید تا روی سطح آنها طلایی رنگ شود، سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و بعد از آن به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله نهم
سپس تعدادی قرابیه تبریزی را در ظرف مناسب بچینید و به دلخواه خودتان مقداری شکلات ذوب شده یا عسل رقیق شده روی قرابیهها بریزید و تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید و مورد استفاده قرار دهید.
- منبع :
- parisa_foodi