طرز تهیه قرابیه فندقی به روش بازاری و طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه فندقی
قرابیه فندقی یکی از شیرینیهای خوشمزه است که طعم فوقالعادهای دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود، قرابیه فندقی با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود و در میان همه افراد و به خصوص کودکان بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه فندقی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم برای قرابیه فندقی | |
کره نرم شده | ۱۲۵ گرم |
پودر قند | ۲/۱ لیوان معادل ۶۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری معادل ۴۰ گرم |
وانیل | ۸/۱ قاشق مربا خوری |
آرد | ۱.۵ لیوان معادل ۲۲۵ گرم |
مواد لازم برای کنارههای شیرینی | |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
فندق بو داده | به مقدار لازم |
مواد لازم برای کارامل | |
شکر | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰ گرم |
طرز تهیه قرابیه فندقی
برای تهیه قرابیه فندقی ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس نشاسته ذرت را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت آنها یکدست شود.
سپس زرده یک تخم مرغ را روی مخلوط مواد بریزید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود، اطراف ظرف را دورگیری کنید تا اگر زرده تخم مرغ به دیوارهها چسبیده است با مواد ترکیب شود و بوی زهم تخم مرغ از بین برود.
بعد وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و در مخلوط مواد پخش شود، اگر از وانیل شکری استفاده میکنید یک بسته از وانیل را در مخلوط بریزید ولی اگر از وانیل معمولی استفاده میکنید ۸/۱ قاشق مرباخوری کافی است.
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد آرد را روی مخلوط کمکم الک کنید و بعد با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود و خمیر به دست نچسبد.
بعد روی ظرف خمیر را با سلفون یا پارچه بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد با هم کامل ترکیب شود و خمیر نرم و منسجم شود، سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره با دست ورز دهید.
سپس مقداری از خمیر را جدا کنید و با دست فرم دهید تا گرد شود بعد وسط خمیر را با انگشت آرام فشار دهید تا کمی گود شود و سپس مقداری مغز فندق را خرد کنید و در یک ظرف بریزید و در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را بریزد و کمی هم بزنید.
بعد اطراف شیرینیها را ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید تا کمی چسبندگی پیدا کند و سپس در خردههای فندق بزنید تا اطراف قرابیهها کاملا با خردههای فندق پوشیده شود و بعد در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و یا کف آن را با کره چرب کنید.
سپس شیرینیها را با فاصله در سینی بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا قرابیهها بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود، بعد از فر بیرون بیاورید.
سپس سینی را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود بعد از این که قرابیههای فندقی سرد شد آنها را از کاغذ روغنی به آرامی جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید، بعد شروع به اماده کردن و درست کردن کارامل کنید تا در قسمتهای گود شیرینیها بریزید.
برای درست کردن کارامل، شکر را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، لازم نیست شکر را با قاشق یا هر وسیله دیگری هم بزنید فقط تابه را به شکل دورانی یا عقب و جلو کردن حرکت دهید تا همه دانههای شکر ذوب شوند.
سپس خامه و کره را اضافه کنید و با سرعت و مداوم هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، اگر شکر سفت شد نگران نباشید چون با هم زدن، شکر روان و صاف میشود وقتی که مخلوط مواد یکدست شد و به غلطت مناسب رسید، کارامل آماده است.
سپس کارامل را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و بعد با یک قاشق کوچک مقداری از کارامل را بردارید و در قسمتهای گود قرابیههای فندقی بریزید و کمی زمان دهید تا کارامل خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
بعد تعدادی قرابیه فندقی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو یا فندق روی کارامل شیرینیها را تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- شمع دست ساز کاکتوس برای دکوراسیون مینیمال؛ ۱۵ طرح زیبا و خلاقانه
- خلاقیت در دکوراسیون با گلدان دکوری دفرمه و خلاقانه؛ ۱۵ طرح خاص و زیبا
- ایدههای خلاقانه با قفسه کتاب چوبی درختی؛ ۱۵ طرح جذاب و متفاوت
- گلیم فرش فانتزی طوسی برای اتاق نشیمن؛ ۱۵ مدل شیک و متفاوت
- گردن آویز سه بعدی اوریگامی با طرحهای خاص و متفاوت؛ ۱۵ مدل زیبا و هنری
- منبع :
- elahe.homee