طرز تهیه رولت یلدایی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت یلدایی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت یلدایی رولت یلدایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده خانگی با طعم عالی

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده خانگی با طعم عالی

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از محبوب ترین شیرینی ها در میان ایرانیان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه قرابیه براونی

طرز تهیه قرابیه براونی , دستور پخت قرابیه براونی

قرابیه براونی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه‌ای است که بافت سبک و تردی دارد و به راحتی و خیلی سریع می‌توانید این شیرینی بی‌نظیر را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه براونی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای قرابیه
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع۱ استکان حدود ۸۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱ استکان حدود ۵۰ گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲ و نیم قاشق چایخوری حدود ۱۰ گرم
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
آرد۳ لیوان
پوست پرتقالبه مقدار دلخواه
مواد لازم برای شربت
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان

 

طرز تهیه قرابیه براونی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه براونی خوشمزه ابتدا شربت برای روی قرابیه را آماده کنید، پس در یک قابلمه شکر و آب را بریزید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود.

مرحله دوم

وقتی آب جوشید حرارت را کم کنید و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه اجازه دهید تا با هم بجوشند و کمی غلیظ شوند، بعد شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم

برای درست کردن خمیر قرابیه کره را که در دمای محیط قرار داده‌اید و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

بعد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و با مواد ترکیب شود، سپس روغن مایع را هم بریزید و هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بافت مایع صاف و یکدست شود.

نکته: اگر از وانیل شکری استفاده می‌کنید یک بسته از وانیل معادل ۵ گرم را به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا یک پرتقال را بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن با مخلوط ترکیب شود، پوست سفید را رنده نکنید چون مخلوط را تلخ می‌کند.

مرحله هفتم

بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله به شکل کنترل شده به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.

مرحله هشتم

سپس خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خمیر خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود.

مرحله نهم

بعد کف سینی فر یا قالب کاغذ روغنی قرار دهید و هر بار مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را جدا کنید و با دست فرم دهید و گرد کنید و با فاصله در سینی فر بچینید.

مرحله دهم

سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا قرابیه‌ها خوب بپزند.

مرحله یازدهم

بعد از آن سینی را از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید، بعد از ۱ تا ۲ دقیقه که شیرینی‌ها گرمای اولیه خود را از دست دادند، قرابیه‌ها را از سینی فر در بیاورید.

مرحله دوازدهم

سپس قرابیه‌ها را داخل شربت سرد فرو کنید و ۵ تا ۶ ثانیه نگه دارید تا شربت کاملا به خورد قرابیه رود و بعد در بیاورید و داخل یک ظرف دیگر قرار دهید.

مرحله سیزدهم

بعد به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، گردو خرد شده، فندق خرد شده یا خلال بادام روی قرابیه‌ها بریزید و پخش کنید تا سطح آن را بپوشاند. در آخر مقداری قرابیه در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوشمزه را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.