طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی
چیز کیک بادام زمینی یکی از کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود، این کیک خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است و یک دسر شیک محسوب میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کراست | |
بیسکوئیت | ۱۶۵ گرم |
کره | ۹۰ گرم |
مواد لازم برای فیلینگ | |
پنیر خامهای | ۵۳۰ گرم |
خامه ترش | ۸۰ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
وانیل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ کوچک | ۳ عدد |
کره بادام زمینی | ۱۴۰ گرم ( متغیر) |
مواد لازم برای کارامل | |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آرد | ۱۲ گرم |
آب | ۱۰۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
وانیل | چند قطره |
طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن سس کارامل، شکر را در یک ظرف بریزید و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند و کمکم رنگ آن تیره شود.
مرحله دوم
وقتی مخلوط غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را که از قبل گرم شده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد هم خامه گرم شده و وانیل را در آن بریزید و هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله سوم
برای درست کردن کراست پنیر خامهای را در یک ظرف بریزید و به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا بافت پنیر نرم و یکدست شود، سپس شکر را به آن اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری خامه ترش را به مواد اضافه کنید اگر دسترسی به خامه ترش نداشتید از خامه معمولی استفاده کنید و در مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و بعد وانیل را هم بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و مخلوط یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم
سپس آب لیمو ترش تازه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند بعد کره بادام زمینی بدون شکر و نمک را به ترکیب مواد اضافه کنید و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت نرم و یکدستی تشکیل شود.
مرحله ششم
بعد تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس مقداری شکلات چیپسی را هم به مخلوط فیلینگ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و شکلاتها حل نشوند.
مرحله هفتم
سپس برای درست کردن کراست، بیسکوئیتها را کاملا پودر کنید و در ظرفی بریزید و بعد کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری و یکدستی تشکیل شود، سپس کف قالب و اطراف آن را با خمیر بیسکوئیتها فشرده کنید.
مرحله هشتم
سپس قالب را داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا کراست بپزد و رنگ بیسکوئیتها تغییر کند بعد از این زمان کراست را از فر خارج کنید.
مرحله نهم
بعد از سس کاراملی که درست کردهاید به مقدار ۱۷۰ گرم از آن را با ۱۲ گرم آرد مخلوط کنید و سپس روی کراست بریزید، آرد را برای این با کارامل ترکیب میکنند که سس کارامل با پنیر مخلوط نشود و بافت و ظاهر چیز کیک خراب نشود.
مرحله دهم
بعد مخلوط فیلینگ را روی کارامل در قالب بریزید، سپس در یک ظرف دیگر مثل سینی لبه دار مقداری آب بریزید و قالب را در آن قرار دهید و در اصلاح حمام آب درست کنید و قالب را به همراه ظرف آب در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله یازدهم
سپس دمای فر را روی ۱۵۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۶۵ تا ۷۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد و اطراف آن کمی پف کند، سپس کیک را ابتدا در فر خاموش و در بسته و بعد با در نیمه باز و بعد هم در دمای محیط قرار دهید و خنک کنید.
مرحله دوازدهم
سپس چیز کیک را در یخچال قرار دهید و به مدت ۶ ساعت اجازه دهید تا کیک خوب خودش را بگیرد و بعد از این زمان از یخچال بیرون بیاورید و بقیه کارامل را روی آن بریزید و تزئین کنید، بعد از آن چیز کیک را در یک ظرف مناسب قرار دهید. در آخر چیز کیک بادام زمینی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و لذیذ همراه با چای سرو کنید.