طرز تهیه لازانیا سوسیس مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه لازانیا سوسیس
لازانیا سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت میتوانید آن را درست کنید، لازانیا سوسیس طعم و عطر فوق العادهای دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوع و سادهای درست میشود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لازانیا سوسیس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لازانیا | ۱ بسته |
سوسیس | ۲۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آب لیموی تازه | ۱ قاشق چای خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
پاپریکا و فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
پودر سیر و پودر پیاز | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
اورگانو و پول بیبر | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
مواد لازم برای سس بشامل | |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۳ ورق |
جوز هندی | خیلی کم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه لازانیا سوسیس
مرحله اول
ابتدا قارچها را تمیز کنید و بشورید و وقتی خشک شدند به شکل حلقهای برش بزنید، بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و بعد از آن قارچها را در تابه بریزید و با کره تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.
مرحله دوم
بعد مقداری آب لیموی تازه به قارچها اضافه کنید تا سیاه نشوند و سپس کمی پودر سیر بریزید و تفت دهید تا کاملا به خورد قارچها برود، وقتی قارچها سبک شدند، سوسیسها را که نگینی و یک اندازه خرد کردهاید روی قارچها بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم
سپس هویجها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و با رنده درشت رنده کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید بعد فلفل دلمهای را که تمیز شستهاید و خشک شده است نگینی خرد کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه در مواد پخش شود.
مرحله چهارم
به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه سبز، زرد و یا قرمز استفاده کنید و یا ترکیبی از دو یا چند رنگ را بریزید و تفت دهید، بعد مقداری نمک، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، اورگانو و پول بیبر را روی مواد بریزید.
مرحله پنجم
بعد ادویهها را کمی تفت دهید تا عطر آنها در مواد پخش شود و کاملا با هم مخلوط شوند و به خورد مواد بروند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط بگذارید تا کمی سرد شوند، سپس در این فاصله سس بشامل را آماده و تهیه کنید.
مرحله ششم
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن بریزید تا ذوب شود و بعد مقداری آرد را در آن بریزید و کمی تفت دهید، تا بوی خامی آرد گرفته شود و با کره مخلوط شود، سپس کم کم شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند.
مرحله هفتم
بعد از این که مخلوط کمی غلیظ شد، پنیر گودا را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره در مخلوط حل شود و سپس فلفل سیاه و جوز هندی را در مواد بریزید و کاملا با هم ترکیب کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس لازانیاها را در آب جوش بریزید و مقداری روغن و کمی نمک به آن اصافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۸ دقیقه در آب جوش بپزند و نرم شوند.
مرحله نهم
بعد آنها را آبکشی کنید و داخل ظرف مورد نظر و مناسب که بتوان در فر قرار داد، مقداری سس بشامل بریزید و با فرچه در کف ظرف پخش کنید و سپس یک لایه ورقه لازانیا را کف ظرف بچینید به طوری که همه قسمتهای ظرف را کامل بپوشاند.
مرحله دهم
سپس یک لایه پنیر پیتزا روی ورقه لازانیاها بریزید و بعد یک لایه از مخلوط مواد قارچ و سوسیس بریزید و روی سطح لازانیا پخش کنید، دوباره یک لایه ورقه لازانیا بچینید و سس بشامل بریزید و از مخلوط مواد قارچ بریزید و کامل پخش کنید.
نکته
روی هر لایه به جز لایه اول فقط سس بشامل اضافه کنید و هر بار پنیر پیتزا نریزید، چون پنیر پیتزا زیاد طعم لازانیا را خراب میکند.
مرحله یازدهم
به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر که وقتی مخلوط قارچ و سوسیس را ریختید یک لایه پنیر ورقهای گودا روی مخلوط مواد بچینید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا را روی پنیرها بچینید و سس بشامل بریزید و هر چقدر که دوست دارید روی آن پنیر اضافه کنید.
مرحله دوازدهم
بعد ظرف لازانیا را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا لازانیا سوسیس داخل فر خوب بپزد و پنیرها کامل ذوب شوند و سطح لازانیا طلایی رنگ شود.
مرحله سیزدهم
میتوانید دمای فر را روی ۲۴۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، بعد از این زمان ظرف را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و بعد لازانیا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن سس بریزید. در آخر لازانیا را در با چند برگ نعناع گشنیز تزیین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ و شیک را برای پذیرایی به همراه انواع دورچین سرو کنید.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- ایدههای خلاقانه با فرش فانتزی سبز رنگ؛ ۱۵ طرح خاص و متفاوت
- ایدههای خلاقانه با قفسه کتاب چوبی درختی؛ ۱۵ طرح جذاب و متفاوت
- دکوراسیون خلاقانه با فرش فانتزی ماشینی طرح گل؛ ۱۵ انتخاب زیبا و شیک
- ست پتوی نوزاد قلاب بافی برای دختر و پسر؛ ۱۵ مدل خلاقانه و خاص
- مبل تنبل مدرن و فانتزی برای دکوراسیون خاص؛ ۱۵ مدل جذاب و متفاوت
- منبع :
- alborzpazz