طرز تهیه لازانیا سوسیس

طرز تهیه لازانیا با سوسیس و سیب زمینی طرز تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ طرز تهیه لازانیا با سوسیس در توستر لازانیا با سوسیس نی نی سایت طرز تهیه لازانیا با کالباس لازانیا با سوسیس و گوشت طرز تهیه لازانیا با کالباس و قارچ لازانیا با سوسیس و مرغ

لازانیا سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت می‌توانید آن را درست کنید، لازانیا سوسیس طعم و عطر فوق‌ العاده‌ای دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوع و ساده‌ای درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لازانیا سوسیس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لازانیا۱ بسته
سوسیس۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
فلفل دلمه۱ عدد
هویج۲ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
آب لیموی تازه۱ قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
پاپریکا و فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری از هر کدام
پودر سیر و پودر پیازنصف قاشق چای خوری از هر کدام
اورگانو و پول بیبرنصف قاشق چای خوری از هر کدام
مواد لازم برای سس بشامل
آرد۱ قاشق غذا خوری
شیر۲ لیوان
کره۱۰۰ گرم
پنیر گودا۳ ورق
جوز هندیخیلی کم
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه لازانیا سوسیس

مرحله اول

ابتدا قارچ‌ها را تمیز کنید و بشورید و وقتی خشک شدند به شکل حلقه‌ای برش بزنید، بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و بعد از آن قارچ‌ها را در تابه بریزید و با کره تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.

مرحله دوم

بعد مقداری آب لیموی تازه به قارچ‌ها اضافه کنید تا سیاه نشوند و سپس کمی پودر سیر بریزید و تفت دهید تا کاملا به خورد قارچ‌ها برود، وقتی قارچ‌ها سبک شدند، سوسیس‌ها را که نگینی و یک اندازه خرد کرده‌اید روی قارچ‌ها بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

سپس هویج‌ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و با رنده درشت رنده کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید بعد فلفل دلمه‌ای را که تمیز شسته‌اید و خشک شده است نگینی خرد کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه در مواد پخش شود.

مرحله چهارم

به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید از فلفل دلمه سبز، زرد و یا قرمز استفاده کنید و یا ترکیبی از دو یا چند رنگ را بریزید و تفت دهید، بعد مقداری نمک، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، اورگانو و پول بیبر را روی مواد بریزید.

مرحله پنجم

بعد ادویه‌ها را کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها در مواد پخش شود و کاملا با هم مخلوط شوند و به خورد مواد بروند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط بگذارید تا کمی سرد شوند، سپس در این فاصله سس بشامل را آماده و تهیه کنید.

مرحله ششم

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن بریزید تا ذوب شود و بعد مقداری آرد را در آن بریزید و کمی تفت دهید، تا بوی خامی آرد گرفته شود و با کره مخلوط شود، سپس کم ‌کم شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند.

مرحله هفتم

بعد از این که مخلوط کمی غلیظ شد، پنیر گودا را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره در مخلوط حل شود و سپس فلفل سیاه و جوز هندی را در مواد بریزید و کاملا با هم ترکیب کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود و بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس لازانیاها را در آب جوش بریزید و مقداری روغن و کمی نمک به آن اصافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۸ دقیقه در آب جوش بپزند و نرم شوند.

مرحله نهم

بعد آن‌ها را آبکشی کنید و داخل ظرف مورد نظر و مناسب که بتوان در فر قرار داد، مقداری سس بشامل بریزید و با فرچه در کف ظرف پخش کنید و سپس یک لایه ورقه لازانیا را کف ظرف بچینید به طوری که همه قسمت‌های ظرف را کامل بپوشاند.

مرحله دهم

سپس یک لایه پنیر پیتزا روی ورقه لازانیاها بریزید و بعد یک لایه از مخلوط مواد قارچ و سوسیس بریزید و روی سطح لازانیا پخش کنید، دوباره یک لایه ورقه لازانیا بچینید و سس بشامل بریزید و از مخلوط مواد قارچ بریزید و کامل پخش کنید.

نکته

روی هر لایه به جز لایه اول فقط سس بشامل اضافه کنید و هر بار پنیر پیتزا نریزید، چون پنیر پیتزا زیاد طعم لازانیا را خراب می‌کند.

مرحله یازدهم

به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر که وقتی مخلوط قارچ و سوسیس را ریختید یک لایه پنیر ورقه‌ای گودا روی مخلوط مواد بچینید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا را روی پنیرها بچینید و سس بشامل بریزید و هر چقدر که دوست دارید روی آن پنیر اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

بعد ظرف لازانیا را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا لازانیا سوسیس داخل فر خوب بپزد و پنیرها کامل ذوب شوند و سطح لازانیا طلایی رنگ شود.

مرحله سیزدهم

می‌توانید دمای فر را روی ۲۴۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، بعد از این زمان ظرف را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و بعد لازانیا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن سس بریزید. در آخر لازانیا را در با چند برگ نعناع گشنیز تزیین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ و شیک را برای پذیرایی به همراه انواع دورچین سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اردیبهشت 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.