طرز تهیه پنکیک ردولوت به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک ردولوت

طرز تهیه پنکیک ردولوت , دستور پخت طرز تهیه پنکیک ردولوت

پنکیک ردولوت یکی از انواع پنکیک‌های خوشمزه و لذیذ است که با رنگ قرمز و طعم عالی و فوق‌العاده‌ای که دارد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و خیلی راحت و سریع پخته و آماده می‌شود، پنکیک ردولوت بافتی لطیف و سبک دارد، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ردولوت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آرد۱ پیمانه
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
شکر۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
روغن مایع۳/۱ لیوان
شیر یا آبنصف پیمانه
مواد لازم برای پنکیک ردولوت
پودر کیک ردولوت۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۳/۱ پیمانه
آبنصف پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم

دستور پخت پنکیک ردولوت

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن خمیر پنکیک ساده و در صورتی که پودر کیک در دسترس نبود، مقداری آرد را در یک ظرف الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد کمی بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

سپس مقداری شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، مقدار شکر به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد و بعد مخلوط آرد را کنار بگذارید، سپس تخم مرغ را در یک ظرف دیگر بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج و یکدست شود.

مرحله سوم

بعد وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ از بین برود، سپس مقداری روغن مایع روی تخم مرغ‌ها بریزید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود و بعد مقداری شیر هم دمای محیط را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

اگر شیر در دسترس نبود می‌توانید به جای آن از آب استفاده کنید، سپس مخلوط آرد و شکر را روی تخم مرغ‌ها بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و خمیر نرم و یکدستی تشکیل شود، برای پنکیک ردولوت از پودر کیک ردولوت استفاده کنید.

مرحله پنجم

برای درست کردن پنکیک ردولوت مقداری از پودر کیک ردولوت را در یک ظرف بریزید و بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و کاملا با هم مخلوط شوند، سپس روغن مایع را روی مواد بریزید.

مرحله ششم

بعد با هم ترکیب کنید سپس آب را هم اضافه کنید و با مواد داخل ظرف مخلوط کنید، بعد از آن با همزن برقی همه مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس مواد را داخل قیف‌های پلاستیکی بریزید‌.

مرحله هفتم

اگر قیف در دسترس نبود می‌توانید از قوطی‌های پلاستیکی سس‌ها که خالی شده‌اند استفاده کنید و مواد را داخل آن‌ها بریزید و به عنوان قیف از آن‌ها استفاده کنید، سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، نیازی به روغن نیست.

مرحله هشتم

اگر تابه نچسب بود حتما کمی روغن در آن بریزد و همه قسمت‌های آن را چرب کنید و بعد روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس وقتی ‌که تابه داغ شد مواد را با قیف داخل تابه، به شکل دایره و خیلی کوچک پایپ کنید و اجازه دهید تا مینی پنکیک‌ها بپزند.

مرحله نهم

وقتی‌ که پنکیک‌ها شروع به حباب زدن کردند به آرامی آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم بپزد و سرخ شود، سپس پنکیک‌ها را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف دیگر قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای محیط کمی خنک شوند.

مرحله دهم

سپس روی مینی پنکیک‌ها مقداری عسل و یا شکلات صبحانه بریزید و پخش کنید و بعد با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق، خلال بادام و شکلات چیپسی و برش‌هایی از موز و توت فرنگی و انبه تزئین کنید. در آخر پنکیک ردولوت را در ظرف مناسب قرار دهید و این میان وعده خوش طعم و ساده را همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 11 خرداد 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.