طرز تهیه پنکیک با نوتلا

طرز تهیه پنکیک با نوتلا طرز تهیه پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه نوتلا

پنکیک با نوتلا به عنوان یکی از انواع میان وعده‌های خوشمزه که برای وعده صبحانه هم بسیار مقوی و مناسب است، شناخته می‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک نوتلا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۲۱۰ گرم
شیر۱۷۰ میلی لیتر
شکر۱ قاشق سوپ خوری
تخم‌مرغ۳ عدد درشت
کره۲۵ گرم
بکینگ پودر۱.۵ قاشق چایخوری
نوتلانصف پیمانه

طرز تهیه پنکیک با نوتلا

مرحله اول

برای تهیه پنکیک نوتلا در ابتدا شیر، تخم مرغ‌ها و نوتلا را از یخچال بیرون بیاورید و به دمای محیط برسانید، همه مواد باید با هم، هم دما باشند تا به خوبی با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی پیدا کنند.

مرحله دوم

حالا آرد را در یک ظرف الک کنید تا بافت آرد سبک شود بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و دوباره الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد یکدست شود.

مرحله سوم

بعد کمی شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب به هم بزنید، حالا داخل مواد را گود کنید تا بتوانید بقیه مواد را داخل آرد بریزید و ترکیب کنید، یا در ظرف دیگری بزنید و بعد به آرد اضافه کنید.

مرحله چهارم

در یک ظرف تخم مرغ‌ها را بریزید و با همزن برقی یا دستی خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و پف کند و حجم آن زیاد شود، بعد تخم مرغ‌ها را داخل آرد بریزید.

مرحله پنجم

بعد کره را به روش بن‌ماری آب کنید و به آرد اضافه کنید، سپس شیر را هم که از قبل به دمای محیط رسانده‌اید روی مواد بریزید و سپس همه مواد را با همزن دستی و در یک جهت هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی همه مواد با هم خوب مخلوط شدند و قوام مواد پنکیک مانند قوام مواد کیک و کرم رنگ شد، مخلوط را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند و طعم و عطر مواد به خورد هم رود.

مرحله هفتم

سپس یک تابه مناسب را با مقدار کمی روغن مایع یا کره چرب کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید و با یک قاشق سوپخوری مقداری از مواد را داخل تابه بریزید و به اندازه دلخواه پهن کنید.

مرحله هشتم

بعد از اینکه مواد کمی خودش را گرفت به اندازه یک قاشق چایخوری نوتلا یا هر شکلات صبحانه‌ای را روی آن بریزید و با چاقو سطح آن را صاف کنید تا در همه قسمت‌ها همسطح شود.

مرحله نهم

سپس به اندازه نصف قاشق سوپ‌خوری از مواد پنکیک را روی نوتلا بریزید، بعد از این‌که لایه زیری خودش را گرفت، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کامل پخته شود.

نکته: از تابه نچسب استفاده کنید تا اگر شکلات به کف تابه ریخت، شستن و تمیز کردن آن آسان باشد.

مرحله دهم

بعد از این‌که دو طرف پنکیک‌ طلایی شد از روی حرارت بردارید، چون خود پنکیک شیرین نیست می‌توانید با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری پودر قند روی آن بپاشید. حالا چند پنکیک‌ با نوتلا را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با عسل، شکلات آب شده، پودر پسته و خرده‌های گردو تزئین و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.