طرز تهیه تارت توت فرنگی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه تارت توت فرنگی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه تارت توت فرنگی تارت توت فرنگی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود، تارت توت فرنگی، …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه پنکیک لقمه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک لقمه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک لقمه ای پنکیک لقمه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه به همراه عسل، نوتلا یا مربا سرو می شود، برای …

طرز تهیه پنکیک جو دو سر

طرز تهیه پنکیک جو دوسر بدنسازی طرز تهیه پنکیک جو دوسر و موز طرز تهیه پنکیک رژیمی با جو پرک پنکیک رژیمی با جو دوسر و موز طرز تهیه پنکیک رژیمی بدون موز پنکیک رژیمی برای یک نفر پنکیک رژیمی با کره بادام زمینی پنکیک جو دوسر و سیب

پنکیک جو دو سر یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و مقوی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک جو دو سر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای پنکیک جو دو سر
جو دو سر½ پیمانه
موز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
نمکنوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
چیپس شکلاتبه مقدار کافی

طرز تهیه پنکیک جو دو سر

مرحله اول

برای تهیه پنکیک جو دو سر خوشمزه در ابتدای کار جو دو سر را به همراه بیکینگ پودر، نمک و تخم مرغ درون غذاساز می ریزیم. حالا پوست موز را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس به غذاساز می‌ افزاییم.

مرحله دوم

حالا به خوبی میکس می کنیم تا محتویات درون غذاساز کاملا پوره و یکدست شوند، سپس چیپس شکلات را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گذاشته تا به خوبی گرم شود.

مرحله سوم

حالا درون تابه را با مقدار کمی روغن مایع چرب می کنیم و زمانی که تابه به خوبی گرم شد، از مایه پنکیک چند قاشق درون تابه ریخته، سپس اجازه می دهیم یک طرف پنکیک کاملا پخته و طلایی رنگ شود.

مرحله چهارم

زمانی که روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر پنکیک کاملا پخته و سرخ شود. پس از پخته شدن پنکیک ها آنها را از تابه خارج کرده و درون یک ظرف کنار هم می چینیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید پس از پخت پنکیک ها آنها را بلافاصله روی هم نچینید به دلیل آنکه پف پنکیک ها می خوابد، بلکه بهتر است کنار همدیگر قرار دهید تا کاملا خنک شوند. زمانی که پنکیک‌ ها خنک شدند آنها روی هم می چینیم.

مرحله ششم

در نهایت روی پنکیک های جو دو سر را به سلیقه خود با اسلایس های میوه دلخواه، عسل، نوتلا، مربا یا شیره انگور تزیین می کنیم. در نهایت پنکیک را برش زده، سپس در کنار یک فنجان چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.