طرز تهیه شیرینی پادرازی به روش قزوینی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پادرازی به روش قزوینی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خاص و خوشمزه قزوینی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه کیک سینابون به روش کافه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک سینابون به روش کافه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک سینابون کیک سینابون یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی چنگالی

طرز تهیه شیرینی چنگالی فیلم طرز تهیه شیرینی چنگالی شیرینی چنگالی با روغن مایع طرز تهیه شیرینی کم خرج شیرینی چنگالی آشپزخانه کوچک من

شیرینی چنگالی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی عالی و فوق‌العاده دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود، این شیرینی خوش طعم و ساده که بافتی نرم و سبک دارد برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چنگالی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره۱۲۵ گرم
روغن مایعنصف استکان
پودر قند۱ استکان
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ پاکت معادل ۱۰ گرم
کنجد بو داده شدهنصف استکان
گردونصف استکان
آردبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی چنگالی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی چنگالی ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است و نرم شده در یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس تخم مرغ را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد خوب ترکیب شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد بکینگ پودر را هم روی مخلوط بریزید و با مواد ترکیب کنید و سپس آرد را ابتدا در ظرف دیگری الک کنید تا کاملا سبک و یکدست شود.

مرحله سوم

بعد آرد را کم‌کم و کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط تشکیل شده نرم و لطیف و یکدست شود، سپس کنجد را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و بعد مقداری مغز گردو را با دست یا گوشتکوب خرد کنید.

مرحله چهارم

سپس خرده‌های گردو را در مخلوط بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا گردوها در تمام قسمت‌های خمیر به طور یکنواخت پخش شوند، بعد روی ظرف مخلوط را بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند و جا بیفتد.

مرحله پنجم

در این فاصله قالب مورد نظر و یا سینی فر را با روغن یا کره چرب کنید و یا در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مقداری از خمیر به اندازه یک شاه بلوط را جدا کنید و با دست فرم دهید و به شکل بیضی درآورید و با فاصله در سینی بچینید.

مرحله ششم

سپس روی سطح رویی شیرینی‌ها را با چنگال یا هر وسیله دیگری شکل دهید و بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنطیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه خوب بپزند.

مرحله هفتم

دقت کنید دمای فرها با هم متفاوت است، وقتی که سطح شیرینی‌ها طلایی رنگ شد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند و بعد از آن شیرینی‌ها را به آرامی از قالب جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله هشتم

سپس مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و روی بخار کتری به روش بن‌ماری ذوب کنید و بعد طرف ساده شیرینی‌ها را در شکلات ذوب شده فرو کنید و برای این که شکلات به ظرف نچسبد روی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

مرحله نهم

بعد از این که شیرینی‌ها کمی خنک شدند، آن‌ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بمانند و شکلات‌ها سفت شوند، سپس شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و تعدادی از آن‌ها را در ظرف مناسب سرو بچینید. در آخر شیرینی چنگالی را با پودر پسته، پودر نارگیل و خرده‌های مغز گردو تزئین کنید و این دسر خوش طعم و لذیذ را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 خرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.