طرز تهیه شیرینی توت بادامی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی توت

شیرینی توت رزا منتظمی طرز تهیه شیرینی توت با نارگیل طرز تهیه شیرینی توت بدون فر فیلم اموزش شیرینی توت شیرینی توت قیمت شیرینی توت مال کجاست خرید شیرینی توت

شیرینی توت بادامی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است که احتیاجی به پختن ندارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب و شیک است، این شیرینی خوشمزه و ساده خیلی سریع و راحت آماده می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد‌. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی توت در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی توت
پودر بادام۱۰۰ گرم
پودر قند۷۵ گرم
گلاب۲ قاشق غذا خوری
شکربه مقدار لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
خلال پسته یا بادامبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی توت

مرحله اول

برای تهیه شیرینی توت ابتدا مقداری بادام خام را در ظرفی بریزید و بعد مقداری آب جوش روی آن بگیرید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت اجازه دهید تا خیس بخورند و سپس پوست آن‌ها را جدا کنید و بادام‌ها را روی یک پارچه نخی پخش کنید تا آب آن‌ها گرفته شود و خشک شوند.

مرحله دوم

بعد از این‌که بادام‌ها خشک شدند، آن‌ها را در آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید و یا این‌که مقداری خلال بادام را به وسیله آسیاب پودر کنید و استفاده کنید، همچنین می‌توانید پودر بادام را به شکل آماده از سوپر مارکت یا لوازم قنادی‌ها تهیه و استفاده کنید.

مرحله سوم

سپس مقداری قند را هم در آسیاب بریزید و کامل پودر کنید و بعد پودر بادام و پودر قند را در میکسر یا غذاساز بریزید و با هم میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها یکدست شود در همین حین گلاب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

بعد یک یا چند رنگ خوراکی را با سلیقه و دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، چون توت فرنگی‌ها صورتی و قرمز هستند بهتر است از رنگ خوراکی صورتی استفاده کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید، می‌توانید شیرینی‌ها را بدون رنگ و سفید درست کنید.

مرحله پنجم

برای این که شیرینی‌ها زود خشک نشوند و مدت ماندگاری آن‌ها بیشتر شود به دلخواه می‌توانید به اندازه دو قاشق چایخوری از شیره افرا استفاده کنید و در مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، به جای شیره افرا می‌توانید از گلوکز هم استفاده کنید.

نکته: اضافه کردن شیره افرا یا گلوکز اختیاری است و می‌توانید از این مواد استفاده نکنید.

مرحله ششم

سپس مقداری از مواد به اندازه کمی بزرگتر از فندق را بردارید و با دست گرد کنید و فرم دهید و به شکل اشک در بیاورید و در انتهای آن به جای ساقه توت فرنگی یک خلال پسته قرار دهید و شیرینی را در شکر بغلتانید تا شکر همه قسمت‌های آن را بپوشاند.

مرحله هفتم

توت‌ها را می‌توانید در چند رنگ مختلف درست کنید مثل زعفرانی یا پسته‌ای و یا سفید و استفاده از رنگ خوراکی هم الزامی نیست، اگر به جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید سبز پسته‌ای می‌شود و اگر در مواد مقداری زعفران بریزید زعفرانی می‌شود.

مرحله هشتم

بعد شیرینی توت بادامی را در ظرف مناسب قرار دهید و درب آن‌ را محکم ببندید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید، اما بهتر است تا دو روز بعد از درست کردن این شیرینی‌ها که بهترین لطافت را دارند و نرم هستند از آن‌ها استفاده کنید.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.