طرز تهیه شیرینی توت بادامی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی توت
شیرینی توت بادامی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که احتیاجی به پختن ندارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب و شیک است، این شیرینی خوشمزه و ساده خیلی سریع و راحت آماده میشود و طعم فوقالعادهای دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی توت در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی توت | |
پودر بادام | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۷۵ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | به مقدار لازم |
رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
خلال پسته یا بادام | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی توت
مرحله اول
برای تهیه شیرینی توت ابتدا مقداری بادام خام را در ظرفی بریزید و بعد مقداری آب جوش روی آن بگیرید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت اجازه دهید تا خیس بخورند و سپس پوست آنها را جدا کنید و بادامها را روی یک پارچه نخی پخش کنید تا آب آنها گرفته شود و خشک شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادامها خشک شدند، آنها را در آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید و یا اینکه مقداری خلال بادام را به وسیله آسیاب پودر کنید و استفاده کنید، همچنین میتوانید پودر بادام را به شکل آماده از سوپر مارکت یا لوازم قنادیها تهیه و استفاده کنید.
مرحله سوم
سپس مقداری قند را هم در آسیاب بریزید و کامل پودر کنید و بعد پودر بادام و پودر قند را در میکسر یا غذاساز بریزید و با هم میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آنها یکدست شود در همین حین گلاب را کمکم به آنها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
بعد یک یا چند رنگ خوراکی را با سلیقه و دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، چون توت فرنگیها صورتی و قرمز هستند بهتر است از رنگ خوراکی صورتی استفاده کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید، میتوانید شیرینیها را بدون رنگ و سفید درست کنید.
مرحله پنجم
برای این که شیرینیها زود خشک نشوند و مدت ماندگاری آنها بیشتر شود به دلخواه میتوانید به اندازه دو قاشق چایخوری از شیره افرا استفاده کنید و در مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، به جای شیره افرا میتوانید از گلوکز هم استفاده کنید.
نکته: اضافه کردن شیره افرا یا گلوکز اختیاری است و میتوانید از این مواد استفاده نکنید.
مرحله ششم
سپس مقداری از مواد به اندازه کمی بزرگتر از فندق را بردارید و با دست گرد کنید و فرم دهید و به شکل اشک در بیاورید و در انتهای آن به جای ساقه توت فرنگی یک خلال پسته قرار دهید و شیرینی را در شکر بغلتانید تا شکر همه قسمتهای آن را بپوشاند.
مرحله هفتم
توتها را میتوانید در چند رنگ مختلف درست کنید مثل زعفرانی یا پستهای و یا سفید و استفاده از رنگ خوراکی هم الزامی نیست، اگر به جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید سبز پستهای میشود و اگر در مواد مقداری زعفران بریزید زعفرانی میشود.
مرحله هشتم
بعد شیرینی توت بادامی را در ظرف مناسب قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید، اما بهتر است تا دو روز بعد از درست کردن این شیرینیها که بهترین لطافت را دارند و نرم هستند از آنها استفاده کنید.
- منبع :
- ashpazi.celine