طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

تیرامیسوی لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، عطر و طعم لیمو در این دسر فوق‌العاده است و این دسر خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تیرامیسو لیمویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای تیرامیسو
بیسکوئیت لیدی فینگر۱ بسته
مواد لازم برای شربت لیمویی
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه۱۵۰ میلی لیتر
شکر۵۰ گرم معادل ۳ و نیم قاشق سوپ خوری
پوست لیمو ترش۲ تا ۳ تکه
برگ نعناع۴ تا ۵ برگ
مواد لازم برای کرم
خامه قنادی۴۰۰ گرم
پنیر لبنه۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
مواد لازم برای سس لیمویی
تخم مرغ کامل۴ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
شکر۱۸۰ گرم
رنده پوست لیمو ترش بزرگ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱۵۰ میلی لیتر
کره سرد۴ تکه معادل ۱۲۰ گرم

طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت، مقداری آب را در یک قابلمه بریزید و بعد شکر را در آن بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و چند تکه از پوست آن را بگیرید و به مخلوط مواد در قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد چند لیمو ترش را از وسط برش بزنید و آب آن‌ها را بگیرید و مقداری از آب آن‌ها را در قابلمه بریزید، سپس چند برگ نعناع تازه را هم تمیز بشورید و اضافه کنید و بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

مرحله سوم

سپس اجازه دهید تا مخلوط مواد چند دقیقه بجوشد و عطر لیمو و نعناع در شربت پخش شود، وقتی که غلظت شربت کمی زیاد شد و قوام پیدا کرد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کاملا خنک شود و بعد در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد برای درست کردن سس لیمو در یک قابلمه مناسب سس، تخم مرغ‌ها و زرده تخم مرغ‌ها را بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها یکدست شود، سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله پنجم

توجه کنید که موقع رنده کردن پوست لیمو، به قسمت سفید آن نرسید چون تلخ می‌شود، بعد رنده پوست لیمو را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا به خورد هم بروند و بعد به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

بعد چند لیمو ترش را برش دهید و آب آن‌ها را بگیرید و مقداری از آن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار دهید، دقت کنید که حتما حرارت پایین باشد و مدام مخلوط را هم بزنید.

مرحله هفتم

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و قوام گرفتن کرد، چند دقیقه در حال هم زدن مدام، مخلوط را بجوشانید تا کاملا غلیظ شود و بعد از این که به غلظت مناسب رسید کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا ذوب شود و با مواد خوب مخلوط شود.

مرحله هشتم

سپس سس را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا خنک شود، بعد برای درست کردن مواد کرمی، خامه قنادی را که از قبل از فریزر خارج کرده‌اید و تقریبا نیمه جامد است در ظرفی بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید.

مرحله نهم

خامه قنادی باید فرم بگیرد و جای پره‌های همزن روی خامه بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه از آن بیرون نریزد، بعد داخل یک ظرف دیگر پنیر لبنه را بریزید و سپس نصف سس لیمو را به آن اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

مرحله دهم

سپس خامه فرم گرفته را در چند مرحله به ترکیب پنیر اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا بافت آن‌ها یکدست و صاف شود، بعد برای آماده کردن دسر تیرامیسو، ظرف مورد نظر را آماده کنید و بیسکوئیت‌های لیدی فینگر را داخل شربت فرو کنید.

مرحله یازدهم

بعد از چند ثانیه بیسکوئیت‌ها را از شربت بیرون بیاورید و در کف ظرف بچینید به طوری که کاملا کف ظرف را بپوشاند و بعد نصف مواد کرمی را روی بیسکوئیت‌های بریزید و پخش کنید تا کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها برود و سطح آن را صاف کنید.

مرحله دوازدهم

سپس یک لایه دیگر بیسکوئیت خیس شده روی کرم بچینید و بعد بقیه مواد کرمی را روی بیسکوئیت‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید و در آخر باقیمانده سس لیمو را روی دسر بریزید و صاف کنید و بعد ظرف دسر را در یخچال قرار دهید.

مرحله سیزدهم

اجازه دهید تا دسر در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود و بعد از این زمان از یخچال بیرون بیاورید و با مقداری مغز گردو خرد شده، چند برگ نعناع و چند برش لیمو تازه روی دسر را تزئین کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 خرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.